To je to što me zanima!

Za blagdane će se prikazivati 'Sam u kući', 'Pijev život'...

Badnjak i Božić nisu potpuni ako se na malim ekranima ne prikazuju legendarna filmska ostvarenja koja će začiniti blagdansku čaroliju
Vidi originalni članak

Badnjak i Božić sve su bliže, a ove blagdane najčešće vežemo uz druženje s najmilijima. Kako bi druženje bilo potpuno, tu je televizijski božićni program koji ni ove godine nije razočarao.

Tako će HRT na Badnjak prikazati svevremenski klasik “Divan život”. Nakon filma gledatelje očekuje snimka božićnoga koncerta Zbora HRT-a te prijenos Polnoćke iz Gospića. Iza Polnoćke ponovno je na redu filmski program, i to fantastična komedija “Daj mi sebe”.

Na Božić, 25. prosinca, na rasporedu je povijesni spektakl “Quo vadis“, a tu je i fantastična drama “Pijev život”. Što se tiče RTL-a, filmski maraton počinje na Badnjak uz “Noć u muzeju: Bitka kod Smithsoniana“, a gledatelji će uživati u prvom i drugom nastavku legendarne franšize “Sam u kući”.

26 GODINA NAKON Pamtite Vragolastog Dennisa? Izrastao je u pravog zavodnika

Kada je u pitanju Božić, na RTL-u će se prikazivati šašava komedija “Luda božićna zvona”, ali i “Ostavljeni na Antarktici”, film nastao prema istinitom događaju.

Nova TV publici na Badnjak donosi komedije “Tulum prije Božića” i “Tatica se vraća za Božić” - nastavak globalnog hita iz 2015. s Markom Wahlbergom i Willom Ferrellom u glavnim ulogama. 

Na Božić će gledatelji Nove TV imati priliku gledati komedije “Božić vragolastog Dennisa” i “Fred Mraz”. Badnjak gledateljima Dome TV-a donosi obiteljski film “Bilo jednom na Badnjak”, dok je na božićnom rasporedu komedija “Moj slatki Božić”, u kojoj dvije školske učiteljice postavljaju suparništvo na novu razinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare