To je to što me zanima!

Za Danijelu navija svećenik, obožavatelji je prose na fejsu

Danijela Večerinović bila je u timu Massima Savića, a iz showa je ispala u kući sudaca. Finalisti su željeli da se vrati u natjecanje pa će pjevati u emisiji uživo
Vidi originalni članak

‘Provedi život sa mnom’ i romantična pisma u stilu Talijana Francesca Petrarce na nekoliko stranica samo je dio poruka koje je Danijela Večerinović (32) dobila na društvenoj mreži nakon što se pojavila u regionalnom showu “X Factor Adria”.

- Osjećam se kao Julija iz knjige Williama Shakespearea. Jedina razlika između nas je što ja na kraju svega ovoga ipak neću umrijeti - smije se Danijela. Velikogoričanka je bila u timu Massima Savića (52), a iz showa je ispala u kući sudaca. Finalisti su željeli da se vrati u natjecanje pa će diplomirana ekonomistica u ponedjeljak prvi put pjevati u emisiji uživo.

- Dojmovi su mi se napokon malo slegnuli pa više nisam u šoku. Drago mi je što su svi u obitelji, ali i moji poslovni suradnici svjesni da mi je ‘X Factor’ trenutačno najveći prioritet pa imaju razumijevanja za mene i podupiru me. Čak je i vremenska prognoza na mojoj strani jer će poslije duge kiše u Beogradu napokon sjati sunce na dan mog nastupa - kaže Danijela. Glazbenica je na prvo gledanje osvojila simpatije gledatelja koji joj se neumorno javljaju na društvenim mrežama. Već je dobila nekoliko bračnih ponuda, a najsimpatičniji fan joj je svećenik od 50-ak godina iz Bosne i Hercegovine.

- Rekao mi je da sam mu veliko nadahnuće, a prepoznao je da iz mene dok sam na pozornici jednostavno isijava nešto božansko - rekla je Danijela. Dodaje kako je i više nego zadovoljna tretmanom koji svi kandidati imaju u kući u kojoj žive i pripremaju se za emisije.

- U ‘X Factoru’ organizacija je savršena . Sve mora biti na svom mjestu, od kostima, šminke, rasvjete... Svi se stalno brinu za nas, pogotovo za mlađe kandidate prema kojima se ponašam zaštitnički poput majke - kaže Danijela. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Palac_gore 01.06.2015.

    Svaka čast njenom glasu,ali toliko je antipatična i iritantna da se unatoč njenom glasu nemože gledat i slušat. Manje prekeljavanja..

  • varešak 01.06.2015.

    Toliko je lijepa da je ne bih volio sanjati.

  • Ispoštovani denis 31.05.2015.

    Ne pratim taj trash!

Komentiraj...
Vidi sve komentare