To je to što me zanima!

Za dom iz bajke potrebni su kvalitetni građevinski materijali

Wienerberger i Tondach bajkovita nagradna igra
Vidi originalni članak

Mjesecima u mislima razrađujete plan izgradnje ili renovacije vlastitog doma iz bajke, no niste sigurni koje materijale izabrati ni kako financirati projekt? Što kad bi vam netko pomogao u ostvarenju snova opekom ili crijepom u vrijednosti od čak 12.000 kuna? Nije san ni bajka - upravo to se može dogoditi baš vama!

Renomirane tvrtke Wienerberger i Tondach odlučile su u novoj nagradnoj igri darivati najkvalitetnije građevinske materijale. Posjetite stranicu Wienerberger ili Facebook stranicu Wienerberger Hrvatska , odgovorite na nekoliko pitanja i možete osvojiti Porotherm opeku ili Tondach Jupiter crijep, ovisno o potrebama vašeg projekta.

Porotherm opekom zidaju se najudobnije sobe, a upotrebom DryFix ljepila vaša obitelj je posve sigurna od vanjskih nepovoljnih utjecaja poput vlage. Osim toga, opekom se grade kuće budućnosti koje su ekološki održive i energetski učinkovite. Zidovi akumuliraju toplinu i podržavaju sustav grijanja iz obnovljivih izvora, a same opeke proizvedene su od prirodnih materijala, bez dodatka kemikalija.

Tondach Jupiter je crijep velikog formata, kojim se brzo i lako pokrivaju krovišta različitih površina i oblika. Pečenjem na vrlo visokoj temperaturi crijep postaje otporan na sve vremenske uvjete, pa i nepogode. Jupiter ostaje nepromijenjen i pri dugotrajnoj izloženosti jakom suncu, ne propušta kišu te odolijeva naletima olujnog vjetra. Tako krov traje stoljećima.

Zato pripremite svoje nacrte i kliknite na navedene stranice - uz samo malo sreće, vaš dom iz bajke postat će stvarnost! Svima želimo puno sreće i stoljetno uživanje u udobnosti i sigurnosti lijepe gradnje.

Idi na 24sata