To je to što me zanima!

Za kopiranje Višnje Pevec je od susjeda posudio gusku, dok mu je za Grubnića pomogla majka

Ubrzo je na red došao i srpski pjevač MC Stojan. Voditelju je i ovaj put pomogla majka Katica, ali i njezine dvije prijateljice, Barbara i Divna. Ekipa je napravila svoju verziju spota za pjesmu 'Tuturutu'
Vidi originalni članak

Voditelj Dalibor Petko (41) poznat je po tome da se preruši u druge poznate 'face'. Sve je krenulo u karanteni kada se posvetio društvenim mrežama pa od tada pratitelje nasmijava urnebesnim sadržajima iz kućne radionice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petko kao Jelena Karleuša (42)

Skandalozna srpska pjevačica se prva našla na repertoaru. No, umjesto skupocjene haljine, Petko je improvizirao s ukrasnim papirom, a rezultat je oduševio pratitelje.

Petko kao Maja Šuput Tatarinov (41)

Pjevačica je jednom prilikom pozirala na krevetu pokrivena dekom svog brenda dok u ruci nosi šalicu. Petko je rekonstruirao fotku uz pomoć žute tkanine, Pokemon zimske kape i šlapa.

- Kad sve tvoje frendice već imaju Majuška dekicu, a tebi će ju starci kupiti tek kad završi školska godina. Pratite me za još ovakvih modnih savjeta - napisao je uz fotografiju.

Petko kao Marko Grubnić (38)

Nakon što je stilist pozirao s mamom Brankom, nije dugo trebalo čekati Petka koji je odlučio rekreirati te fotografije. U tome mu je pomogla njegova majka Katica (70).

- Društvo jeste li spremni jer stižu... ‘GRUBNIĆI 20 GODINA KASNIJE’ - napisao je u opis objave.

NASMIJAO OBJAVOM Petko iskopirao fotku Grubnića i mame, stilist je odmah reagirao

Tada se oglasio i Grubnić koji mu je poručio: 'Hahahaha, top. OBOŽAVAM TEEEEE... Bravoooo'.

Petko kao MC Stojan (37)

Ubrzo je na red došao i srpski pjevač poznat po hitu 'La Miami'. Voditelju je i ovaj put pomogla njegova majka Katica, ali i njezine dvije prijateljice, Barbara i Divna. Ekipa je napravila svoju verziju spota za pjesmu 'Tuturutu', koju je Stojan snimio s grupom Hurricane.

- DO TRENDINGA!!! Zovi TUTURUTU stižu Em si Stojo i Uraganke... Uživajte u životu, baš kao i ove cure. Mami sretan 70. rođendan - napisao je u opis videa.

Petko kao Višnja Pevec

I baš kada su fanovi pomislili da ih Petko više ničim ne može iznenaditi, on je postao ni više ni manje, nego - Višnja Pevec! Za potrebe snimanja je od susjeda posudio gusku koju je držao u naručju, kopirajući tako jednu Višnjinu fotografiju.

- Zvali su me crna višnja. Ne znam kako je Višnja svoju gusku stavila u nirvanu, mene je moja bome čvaknula. Pevec guska je mega optimistična, moja spustila glavu - napisao je tada.

Petko kao Ariana Grande (27)

Iskopirao je njezin stajling s dodjele Grammy nagrada u siječnju 2020. 

- Kako pametno iskoristiti stare zavjese? Ariana Grande je objasnila - napisao je Petko u opis objavljenih fotografija. 

Osim što je pokušao izraditi haljinu kakvu je nosila Ariana, stavio je i umetke kose kako bi iskopirao njezinu frizuru po kojoj je poznata.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • D__B 05.10.2020.

    Najiritantniji lik na svitu nakon luke bulica

  • Fotomorgana 04.10.2020.

    Ovog lika nešto žešće pere .

  • 04.10.2020.

    Sad nek' od Nivesice uzme konjski rep pa otpjeva karanfil 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare