To je to što me zanima!

Za legendarnu Terezu Kesoviju godine su samo broj: Otkrila je tajnu svog dobrog izgleda...

Iako je u devetom desetljeću, glazbena diva ne staje. Snimila je pjesmu 'Kao nekada' s kolegom Borisom Štokom, a nedavno su objavili i videospot
Vidi originalni članak

Tajna izgleda je zapravo u tome što se ja ne dam. Jednostavno ne želim priznati godine, za mene godine ne postoje. Kad se malo lošije osjećam, onda se malo odmorim i onda je sve ok. Moramo tako, pa kako drugačije, rekla je pjevačica Tereza Kesovija (85) za Story.

DOBRO SE OPORAVLJA Tereza nastupila mjesec dana nakon infarkta: 'Pozornica mi je lijek!' Jole: 'Čudesna je, cvate!'

Iako je u devetom desetljeću, glazbena diva ne staje. Snimila je pjesmu 'Kao nekada' s kolegom Borisom Štokom (45), a nedavno su objavili i videospot.

- Zahtijevala je duet, a od Tereza nema bolje interpretatora. Samo neka bude zdravlja - rekao nam je Štok u rujnu.

PJEVAČKA DIVA NAPUNILA 85 GODINA Seve posvetila Terezi dirljivu čestitku za rođendan: 'Žena na čiji spomen imena ustanem...'

Iza Tereze su teški dani. Krajem kolovoza završila je u bolnici. Ne voli da se o tome piše, nije ni tad htjela. Rekla je tek da 'nije bilo dobro', ali da se liječnici dobro za nju brinu i da će uskoro kući. Onaj dio o kojem nije željela da se govori, jer smatra kako ima puno ljudi kojima je teže nego njoj, jest da to nije bila 'obična vrtoglavica' nego infarkt.

- Istina je, bio je to infarkt i, da sam došla samo pola sata kasnije, ne bi me više bilo. Išla sam na koronografiju, pa to strašno boli, to je neopisivo - snažnim je glasom govorila Tereza.

Sad je dobro. Pjevanje je oporavlja.

- To mi je najveća radost. Ja uvijek kažem: 'Ako hoćete da umrem što prije, zabranite mi da pjevam' -  priznala je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Igor 051 07.11.2023.

    Prijatelji stari gdje ste- u Beogradu.

  • bree77 07.11.2023.

    Siniša Glumičić

Komentiraj...
Vidi sve komentare