To je to što me zanima!

Za NeT se natječu četiri korporacije uz Mitrovića

Direktor NeT-a i glasnogovornica Pinka odbacili su navode o obavljenoj kupnji kutinske televizije o kojoj ovisi Mitrovićev ulaz na hrvatsko tržište
Vidi originalni članak

Srpski poduzetnik Željko Mitrović nedavno je izjavio srpskim medijima kako je kupnja sisačko-moslavačke televizije NeT završena. No danas je reagirao direktor NeT-a Zvonimir Kabelka.
- S gospodinom Mitrovićem se nisam nikad ni vidio ni čuo. Trenutačno pregovaramo s četiri svjetske korporacije, ali dok traju razgovori ne mogu govoriti o imenima - izjavio je direktor NeT-a i dodao kako su napisi o prodaji kutinske televizije obične medijske podvale. Izjavu medijima dala je i glasnogovornica Pinka, Tatjana Vojtehovski Stevanov, koja je rekla da će TV Pink sa radom u Hrvatskoj krenuti do kraja godine. Mitrović planira kupiti i TV Dalmaciju te GTV Zadar, a u pregovorima je sa RITV-om, koje misli umrežiti sa NeT TV-om kojoj je Hrvatsko vijeće za telekomunikacije dodijelilo koncesiju za slijedećih 12 godina i čiji odašiljač doseže do Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thelma 01.05.2008.

    ne smeta mi što je mitrović srbin, ali mi smeta pomisao da u hrvatske medije ulazi miloševićev pouzdanik. u srbiji znaju tko je mitrović i što je sve radio za slobu, koji mu je to onda i dobro plaćao. bilo bi dobro da to saznaju i hrvati. istraživački novinari, gdje ste?

  • DUPINA 01.05.2008.

    Strašno, srbin kupuje lokalne televizije po Hrvatskoj. Sigurna sam da im neću pratiti program.

Komentiraj...
Vidi sve komentare