To je to što me zanima!

Za njega je to bila samo afera: Gerard je kriv za rastavu braka

Škotski glumac Gerard Butler nekoliko mjeseci bio je u vezi s udanom djevojkom. Nakon što se odlučila rastati, saznala je da je bio i s drugima. Prestao joj se javljati
Vidi originalni članak

Prije nego je otišao na rehabilitaciju, Gerard Butler bio je u vezi s udanom ženom koja želi postati glumica i model. Zbog veze sa škotskim glumcem došao je kraj njezinom braku, piše RadarOnline. 

Glumac je vezu s njom započeo prošle godine, a zajedno su bili nekoliko mjeseci. Prije afere bio je u prijateljskom odnosu s njom i njezinim suprugom.

- To je bila vrlo intenzivna veza. Imala je vrlo jake osjećaje prema Gerardu unatoč tome što se tek udala. Razmjenjivali su vruće SMS poruke, e-mailove i telefonske pozive. Ona je odbacila sve kako bi bila s njim. Sastajali bi se u hotelu kada bi on bio u Los Angelesu - otkrio je izvor blizak paru.

Njezin suprug na kraju je saznao za njihovu aferu i zaprijetio joj rastavom, no ona ga je molila za drugu priliku.

- Rekla je suprugu da će okončati vezu s Gerardom i on joj je pristao dati još jednu priliku - otkrio je izvor i dodao da je ona unatoč tome nastavila s aferom i odlučila podnijeti zahtjev za rastavu.

Mislila je da Gerard želi biti s njom, no zatim je saznala da je u isto vrijeme kada je bio s njom bio i s drugim djevojkama i da joj je lagao. Počela ga je stalno zvati, a on je nakon toga promijenio broj mobitela. Bivši ljubavnici nisu u konakatu otkako je Butler odlučio otići na odvikavanje. Ona se trenutačno zbog afere s glumcem rastaje od supruga i brine se za sina iz prijašnje veze. Butler je nedavno završio s tri tjedna liječenja u Betty Ford centru gdje je boravio zbog ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

- Gerard je uspješno završio s liječenjem i vratio se kući dobrog zdravlja. Trenutačno nećemo davati druge komentare - naveo je njegov glasnogovornik u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • beebee 13.03.2012.

    tek se udala,a varala muža, pa molila da joj oprosti, pa ganjala ljubavnika i dalje...pa se ipak rastaje jer je skonto, a sve to s njom prolazi i dijete koje nije ni od muža ni od ljubavnika...eh, da kažem što mislim, obrisali bi me trajno!!!

  • suncicaoblak 13.03.2012.

    Pametna neka! Šteta što joj Ćorlukina mama nije ništa u rodu, jer bi sada bila poznata manekenka, a zadržala bi muža i Butlera. XD

  • user_50900 13.03.2012.

    Nije Gerard kriv sto je ona glupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare