To je to što me zanima!

Za njih nema zime: 'Kralj na Sjeveru' je oženio 'divljakušu'

Iako Leslie u “Igri prijestolja” glumi divljakušu Ygritte, u stvarnosti potječe iz aristokratske obitelji. Dvorac Wardhill mladenkina obitelj ima već 900 godina. Vjenčanje nisu propustili ni kolege iz serije...
Vidi originalni članak

Emilia Clarke (31), poznatija kao Daenerys Targaryen, Peter Dinklage (49), odnosno Tyrion Lannister, i ostali glumci “Igre prijestolja” našli su se danas u škotskom Aberdeenu. No, nisu se okupili kako bi snimali posljednju, osmu, sezonu jedne od najgledanijih serija u povijesti koju ćemo gledati iduće godine, nego kako bi svjedočili vjenčanju Rose Leslie (31) i Kita Haringtona (31).

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao što i priliči kralju na Sjeveru, Harington, koji u seriji igra Johna Snowa, kolegicom se oženio u dvorcu. Mladenku koja je odjenula romantičnu bijelu vjenčanicu i dugački veo, je dopratio njen otac, Sebastian Leslie.  Ponosni otac je odveo mladu pred oltar - u kiltu. 

Mnogi su primijetili da je mladoženja bio nervozan prije vjenčanja. Ipak, trema je brzo splasnula kad je vidio svoju prekrasnu mladu.

Među slavnim uzvanicima su bili i kolege sa seta Igre prijestolja. Među prvima je stigao glumac Peter Dinklage, koji u seriji glumi Tyriona Lannistera. Emilia Clarke je zasjala u ružičastoj haljini. Glumica koja je u seriji utjelovila ulogu Daenerys se rado smješkala fotografima.

Iako Leslie u “Igri prijestolja” glumi divljakušu Ygritte, u stvarnosti potječe iz aristokratske obitelji. Dvorac Wardhill mladenkina obitelj ima već 900 godina.

Par se upoznao 2012. na setu serije i brzo prohodao, a obožavatelji su tu vijest dočekali s oduševljenjem.

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji! i 5 znakova da si seksualno ne pašete.

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ZicoZds 24.06.2018.

    Tyrion nije popio ni kap alkohola hahaha

  • Katja123_1 24.06.2018.

    On mi je u seriji zgodan, a "uživo" Leonard iz TBBT.....

  • 24.06.2018.

    Dobro, a jesu bili i zmajevi Daenerys ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare