To je to što me zanima!

Za nju kažu da je najzgodnija prognostičarka na svijetu: Pokazala seksi tijelo u bikiniju

Yanet je poznata po svom zadivljujućem izgledu i tjelesnoj građi, a njen profil prati čak 15 milijuna ljudi. Na većini fotografija manekenka i TV voditeljica nosi tange ili usku, pripijenu odjeću
Vidi originalni članak

Najzgodnija vremenska prognostičarka na svijetu, Yanet Garcia (32) iz Meksika, izazvala je pomutnju na društvenim mrežama nedavnom objavom golišavih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznata je po svom zadivljujućem izgledu i tjelesnoj građi, a njen profil prati čak 15 milijuna ljudi. Odlučila je pokazati svoje oblikovano tijelo i stražnjicu, a na većini fotografija manekenka i TV voditeljica uglavnom nosi tange ili usku, pripijenu odjeću.

Njene crno-bijele fotke privukle su veliku pozornost na Instagramu, a brojni obožavatelji su komentirali njezine obline.

- Baš si slatka - stajalo je u jednom komentaru, dok je u drugom pisalo 'neodoljiva seksi ljepotica'.

STALNO DOBIVA POHVALE Ima 64 godine i četvero djece, ali i zavidnu figuru: 'Ljudi mi ne vjeruju da tako dobro izgledam'

Srećom po njezine pratitelje, ovo nije prvi put da je Yanet u tangama i toplesu, već ona dosta često objavljuje seksi fotografije.

Yanet na svojem tijelu radi svakodnevno, pa uz to što je TV voditeljica, glumica i manekenka, bavi se fitnessom i redovito objavljuje videe svojih treninga i prehrane te daje savjete kako održati vitku liniju, piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 05.09.2023.

    lijepa i zgodna

  • EmilCandor 05.09.2023.

    Uh! 🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃

Komentiraj...
Vidi sve komentare