To je to što me zanima!

Za nju vrijeme kao da je stalo: Seymour je zasjala u Cannesu

Prvi put nakon 27 godina filmski festival u Cannesu započeo je filmom koji je režirala žena, 'La Tete Haute'. Glumice su na crvenom tepihu pokazale glamur
Vidi originalni članak

Julianne Moore (54) otvorila je u srijedu 68. filmski festival u Cannesu koji ove godine odaje počast ženama i glumicama. Prvi put nakon 27 godina festival je započeo filmom koji je režirala žena, 'La Tete Haute'. 

- Žena i glumica simbol je ljubavi na kojoj se temelji filmska umjetnost - kazao je voditelj Lambert Wilson. 

Julianne se odlučila za perje i u crnoj haljini povela je modni show na crvenom tepihu pokazujući zavidnu figuru. Naomi Watts (46) zaokupila je pažnju fotografa svojim modnim izborom, dekoltiranom pernatom haljinom. Glumica će u Cannesu promovirati svoj najnoviji film.

Lupita Nyong'o (32) je prvi put posjetila filmski festival, a zelena haljina s kristalima u kojoj se na crvenom tepihu i zavrtila bila je, čini se, savršen izbor. 

No Jane Seymour  (62) zasjenila je mlađe kolegice. Za nju vrijeme kao da je stalo pa je mladenačkim izgledom okupirala pažnju. U ljubičastoj haljini bez naramenica pokazala je vitke noge. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sabo 14.05.2015.

    A što će jadna. Svako jutro se budi u 5 ujutro i ide pješice na posao jer nema za autobusnu kartu. Dođe na posao, a tamo je maltretira šef. Stoji na poslu po 12 sati, noge natekle, ispucane vene. Kad dođe doma, sprema ručak za muža koji isto radi po 12-14 sati i djecu koja dolaze iz škole i galame gladan sam. I tako svaki dan, dok ne umre.

  • hiva997 14.05.2015.

    žena stvarno dobro izgleda ... ali u svijetu plastike to i nije neki problem... problem je jedino ne pretjerati...

  • slalugari 14.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare