To je to što me zanima!

Za ove guze nema zime: Snijeg ih nije spriječio da se skidaju...

Vinkovčanka Josipa Karimović, koja zarađuje na stranici OnlyFans gdje se skida, također nije odoljela trendu skidanja na snijegu. No za razliku od Ivane i Jelene, ona je 'osvanula' u bijeloj kombinaciji
Vidi originalni članak

Niske temperature i pahulje nisu spriječile brojne dame da se skinu i pokažu atribute. Čim je pao snijeg i malo se zadržao, navijačica Ivana Knöll (28) iskoristila je priliku i 'okinula' provokativnu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za nju nema zime, a fotografija u jednodijelnom badiću ubrzo je skupila hrpu lajkova. Uz kupaći kostim je iskombinirala sivu kapu i crne čizme, a komentari pratitelja samo su se nizali. Pohvalili su je na račun izgleda, no bilo je i onih koji su se zabrinuli jer je tako golišava izašla na snijeg.

Knöll nije jedina koja je pozirala na snijegu gotovo bez odjeće. Sličnu je fotografiju objavila srpska pjevačica Jelena Karleuša (42). Fotkala se na skijalištu u Fendi čizmama i tangama. 

Fanovi su komentirali kako je ovaj put stvarno pretjerala, ali baš poput svjetskih zvijezda, Jelena se nije osvrtala na komentare, već ih je ažurno brisala.

NEMA ZIME Nije joj hladno?: Karleuša je na snijegu pozirala u gaćicama...

Vinkovčanka Josipa Karimović (25), koja zarađuje na stranici OnlyFans gdje se skida, također nije odoljela trendu skidanja na snijegu. No za razliku od prethodne dvije dame, ona je 'osvanula' u bijeloj kombinaciji.

Ništa manje provokativna nije bila bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36). Posjetila je Gorski kotar i zagolicala maštu novom objavom. Pozirala je u donjem dijelu kupaćeg kostima i majici dugih rukava koja je jedva prekrila grudi. 

- Nakon fotke od 8.1.2020. vrijeme je da se opet fotkam gologuza u snijegu i pobijedim hladnoću. U šumi kažu vukova ima, a ja opet najljepša - napisala je Hana koja je i prošle godine pozirala golišava u zimskom okruženju. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sljastrava 18.02.2021.

    Kako će biti zime za gelirane guze?Ja mislim da su uživo modre kao indigo papir,samo se slike urede kao da su na plaži kad prži sunce.🤣

  • Koko koko 03.02.2021.

    Knoll je daleko najmanje lijepa od svih. Čak ružna

  • samojeb 02.02.2021.

    Mislave, ako se ti pališ na ove drolje, odi izdrkaj, pa se vrati "poslu". Nije prvi put da vas čitatelji "mole" da ovakav neukus ostavite za sebe.Onaj 'ko ima želudac za ovo neka ode na njihove profile i neka gušta. Zar živite od nezadovoljstva čitatelja, te kartoniranja?(Opet) brišem prečac 24 sata. .i.

Komentiraj...
Vidi sve komentare