To je to što me zanima!

Za ples s princom Albertom na balu razvukla je kiseli osmijeh

Princ Albert odveo je suprugu na bal Crvenog križa u Monte Carlu. Bivša plivačica nije izgledala nimalo sretno. Nagađa se da je nesretna zbog njegovih nevjera
Vidi originalni članak

Plavokosa princeza Charlene (33) za tradicionalan humanitarni bal Crvenoga križa u Monte Carlu odjenula je pripijenu haljinu bez naramenica švicarskog dizajnera Alberta Kriemlera. Njezin suprug princ Albert (53) odlučio se za prepoznatljivu kombinaciju, bijeli sako s crnom leptir mašnom. Charlene je nosila dijamantnu ogrlicu koja se pretvara u tijaru Van Cleef & Arpel Océan, koje joj je Albert darovao u srpnju prije vjenčanja. Budući da je princ domaćin bala, on i supruga morali su otplesati prvi ples. Bivša plivačica razvukla je kiseli osmijeh. Još od njihove svadbe nagađa se kako je Charlene nesretna zbog muževih nevjera. Princ Albert priznao je 2005. da ima izvanbračnog sina Alexandrea. Godinu poslije, kad je već bio u vezi sa Charlene, priznao je da ima i kćer Jazmin, koja danas ima 19 godina. Netom prije vjenčanja dvije žene otkrile su da s njima ima dvoje izvanbračne djece.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • balto 1 11.08.2011.

    joj nesretna pisali već prije udaje pa šta joj je netko držao pištolj na čelu pa je morala ajde molim vas dobro njoj i njemu pa da je neki šljaker koja bi ga pogledala pa ni ona sama nebi!!

  • Jozo iz Sinja 11.08.2011.

    "nesretna zbog njegovih nevjera"...a sta bi je sad tribalo zalit,sta nije znala sve prije udaje....

  • Zavodnik 11.08.2011.

    Kakav bezličan par!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare