To je to što me zanima!

Za prave filmoljupce: Netflix od danas podržava offline gledanje

Netflix je sinoć napokon predstavio opciju koju njegovi pretplatnici traže već godinama - offline gledanje, odnosno mogućnost skidanja cijelog filmskog i televizijskog sadržaja
Vidi originalni članak

Premda su od samog svojeg početka fokusirani bili isključivo na konzumiranje sadržaja putem streaminga, čini se da se stvari mijenjaju za Netflix. Tako je popularni video streaming servis napokon predstavio opciju koju njegovi pretplatnici traže već dosta dugo - offline gledanje, odnosno mogućnost skidanja cijelog filmskog i televizijskog sadržaja.

Ova opcija će za sada biti dostupna na Android i iOS uređajima, a Netflix će je za početak ograničiti na serije i filmove vlastite produkcije. S pozitivne strane, gledanje Netflix sadržaja bez internetske veze vas neće koštati baš ništa.

Download ikona se nalazi u opisu filmova i serija, kao što možete vidjeti u nastavku.

Kako saznajemo, Netflix će uskoro proširiti podršku za offline gledanje na više filmova i serija, a za sada smo tek dobili potvrdu kako su popularni uradci kao što su 'Stranger Things', 'Narcos', 'House of Cards', 'The Crown' te 'Orange is the New Black' već danas dostupni za download.

Više informacija o ovoj novoj Netflix opciji donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Old_School_1 01.12.2016.

    Ak neko ima ovo il kuzi to, molim da mi objasni, hvala ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare