To je to što me zanima!

Za prvo pojavljivanje na ekranu mogla bi zaraditi 320 mil. kuna

Nastavak njezine glumačke karijere bit će nakon kupnje doma u Santa Barbari najunosniji posao. Holivudski filmaš Paul Feig rekao je kako se šefovi trude pokrenuti posao s Meghan
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) planira se vratiti na velike ekrane, a producenti tvrde kako bi za prvo pojavljivanje mogla zaraditi 50 milijuna dolara (oko 320 milijuna kuna), piše Mirror.

S princem Harryjem (35) kupila je luksuzni dom u Santa Barbari. Odabrali su tu lokaciju jer je blizu Hollywooda.  Holivudski filmaš Paul Feig (57) rekao je kako se šefovi trude pokrenuti posao s Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry su najplaćeniji celebrity par

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje bi li uzeo Meghan za ulogu u filmu, Paul je odgovorio:

- Dovedite mi je, volio bih. Mislim da je sjajna, njezin sam obožavatelj.

Britanski talent menadžer Jonathan Sigmund Shalit (58) rekao je kako bi njezin povratak na scenu bio fenomenalan.

- Koju god ulogu da igra, svi će je željeti vidjeti. Govorimo o 50 milijuna dolara. Ljudi će biti fascinirani kada se pojavi. Ako se kojim slučajem vrati u 'Suits', to će biti najgledanija serija na svijetu - ispričao je za strane medije.

TU ŽELE ODGAJATI ARCHIEJA Procurile fotke doma Meghan i Harryja od čak 93 milijuna kuna

Shalit vjeruje kako će Meghan morati pažljivo odabrati glumce s kojima će raditi ako želi uspjeti u svom povratku. Tvrdi kako Meghan ima nevjerojatne sposobnosti kojima može zadiviti filmske producente.

- Odlično je što se vraća poslu - rekao je. 

Meghan i Harry živjeli su u Meghaninom rodnom domu u Los Angelesu nakon što su napustili kraljevske dužnosti. Sada su kupili i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa. Imanje u Montecitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platili su 14,65 milijuna dolara (oko 93 milijuna kuna).

Supružnici su rekli kako žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Frenky Beleven 17.08.2020.

    Pirmat uvijek ostaje primat možeš ga izvježbati za neke zadatke,ali on osjećaja nema.

  • 17.08.2020.

    kao prvo kate je z nju dama,a ona je samo čekala da se ufura u tu obitelj koju je tako reći rasturila,a nije ni zgodna kao kate,mislim da harija čeka isti scenario kao i njegovog tatu

  • It's kišing 16.08.2020.

    Nisam ni mislio da će on morat na baušteli zaradit za kruh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare