To je to što me zanima!

Za Sandru nema zime: Skinula se u badić i izazvala komentare

Posljednjih nekoliko godina, bacačica diska je uvelike promijenila izgled, a obožavatelji joj govore da podsjeća na reality zvijezdu Khloe Kardashian. O svom ljubavnom statusu se pak već duže nije izjasnila...
Vidi originalni članak

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković (28) putem svoje društvene mreže promovira Hrvatsku, ali kako najčešće biva i samu sebe. Sportašica se skinula u jednodijelni kupaći kostim i popila piće na plaži u Bolu na Braču, pa se 'pohvalila' fotografijom. 

ZABLISTALA U 'MINJAKU' Sandra pokazala novu frizuru, a svi su gledali u njezine noge

- Još uvijek nije gotovo. Prekrasna Hrvatska, odlično vrijeme i dobre vibracije - komentirala je Sandra. I dok je većina Hrvatske u toplim kaputima, Perković je pokazala osunčano tijelo. 

Većina se njezinih fanova, posebice muških, koncentrirala isključivo na njezin izgled. 

- Volim ovu mršaviju verziju tebe. Nadam se da gubitkom kila nisi izgubila i guzu - napisao joj je fan i dodao da je 'princeza šarma'. 

Mnogi su se složili da je zaslužila produženi godišnji odmor jer je zlatom u Berlinu na Europskom prvenstvu rekordni peti put u nizu osvojila europski naslov. Osvojila je i zlato na Mediteranskim igrama te potvrdila status trenutno najdominatnije bacačice diska u svijetu.

Inače, posljednjih nekoliko godina, Sandra je uvelike promijenila izgled, a obožavatelji joj govore da podsjeća na reality zvijezdu Khloe Kardashian (34). O svom ljubavnom statusu se pak već duže nije izjasnila...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • panika135 23.10.2018.

    ak je naljutiš Sandra te može baciti UVIS i UDALJ ahahahahaha hooooooooooj

  • plik 23.10.2018.

    Sandra, bolje se bavi sportom negom naslikavanjem.. Tam ti je veća perspektiva...

  • Jedan_dečko 23.10.2018.

    Dobra je Sandrica

Komentiraj...
Vidi sve komentare