To je to što me zanima!

'Za seks sam joj dao novac pa je zovem prostitutkom'

Samoborski ugostitelj Simoni je za seks platio 100 njemačkih maraka. Imala je 16 godina. Na sudu je rekla da je na seks nije prisilio, htjela je zaraditi
Vidi originalni članak

Rekao je da je dobar striček i da imam priliku istog trenutka nešto zaraditi ako odem s njim da me proba te da ću odmah za to dobiti stotinu njemačkih maraka, piše u sudskom iskazu Simone Ištvanovič, danas Šajn, koji je objavio tjednik Extra. Manekenka je 2002. svjedočila u kaznenom postupku koji je pokrenulo Okružno državno tužiteljstvo u Krškom protiv samoborskog ugostitelja (61). Bio je optužen da je u Brežicama organizirao i na prostituciju poticao nekoliko djevojaka. Među njima i Simonu, koja je tada imala 16 godina. Bivša supruga Ante Gotovca na sudu je rekla da su je s njim upoznale prijateljice 2001. godine u Brežicama. Simona je ubrzo spavala s njime, a ugostitelj ju je pohvalio da je dobra te da će joj istog dana naći muškarca koji će joj dati 250 njemačkih maraka, od čega će 50 dati 'prijateljici', a 200 maraka može zadržati.
- Kad smo ušli u sobu, svukao se, legao na krevet. Legla sam i imala s njim spolne odnose - navela je Simona na sudu. Prepričala je i kako je imala spolne odnose i s drugima te da je za to uzimala novac. No u iskazu je istaknula kako je ugostitelj, niti bilo tko drugi, nije prisiljavao na prostituciju te da joj je jedini motiv bio zarada. To su rekle i ostale djevojke pa je sud ugostitelja oslobodio optužbi.
- Kako da nazovem ženu koja se seksa za novac nego prostitutka. Zvala me kad je trebala novac i za seks sam joj platio - rekao nam je jučer ugostitelj.
'NAGRADITI SE MORA SVE ŠTO JE LIJAPO, PA I SIMONICA...'
Ugostitelj se nije čuo sa Simonom nakon svega. Normalno mu je da je Simoni plaćao za seks jer kaže da se mora nagraditi sve što je lijepo.

Simonina mama: Iza svega stoji Ante, sigurna sam...'

Idi na 24sata

Komentari 77

  • IP95 04.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • macak79 04.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • macak79 04.10.2010.

    koja glupača bljuv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare