To je to što me zanima!

Za starije od 18: Simuliranje seksa u pjeni i lezbijska akcija

Iako je reality show 'Parovi' dotakao samo dno, gledanost mu konstantno raste. Skandalozno ponašanje sudionika ovog realityja u luksuznoj vili se nastavlja
Vidi originalni članak

Dok su mnogi pomislili da ne može gore od onog što je publika već imala prilike vidjeti, blud i razvrat u srpskom reality showu se nastavljaju. Stanarima luksuzne kuće u Zemunu bili su dovoljni alkohol i glazba da naprave pravi porno show. 

Ženski dio kuće, plesačica Atina Ferari i Ivona Negovanović Cuca, su se ljubile i dodirivale pred ostalim ukućanima koji su promatrali njihovu akciju. U orgijanju su im se uskoro pridružili ostali ukućani. 

Jedan od sudionika showa toliko se opustio da je bez imalo srama spustio gaće i pokazao svoj 'ponos'. Poslije svega što je u showu prikazano na televiziji, srpski mediji pitaju se hoće li ovoj sramoti itko stati na put. 

S televizije Happy TV, na kojoj se reality prikazuje, poručuju da su zadovoljeni svi uvjeti za emitiranje ovog showa. 

- Iako se prikazuje poslije ponoći, s jasnom naznakom da je osobama mlađim od 18 gledanje zabranjeno, 'Parovi' stalno bilježe rast gledanosti. Poštuju se sva pravila kad je u pitanju nacionalna televizija - poručili su u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • hende007 04.04.2015.

    Zabraniti posebnim zakonom ovakva sr@nj@.

  • yingyang 31.03.2015.

    Katastrofa,da veca ne moze biti...

  • PATRICIA 31.03.2015.

    Sodoma i Gomora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare