To je to što me zanima!

Za Stipom plaču, Valentina još uvijek tračaju

U BB kući još nije splasnulo razočarenje zbog Stipina odlaska. Za Stipom plaču, a Valentina još tračaju dok se njih dvojica zabavljaju
Vidi originalni članak

U Big Brother kući još nije splasnulo razočarenje zbog Stipina odlaska. I dok za Stipom plaču, a Valentina još tračaju, njih se dvojica zabavljaju u maloj BB kući. Oduševio ih je sobni bicikl i hidromasažna kada. Valentina je posebno dojmilo što je Arsen plakao za njim. Senka je pričala s Krešom o njihovim odnosima, Tessa je bila malo nervozna. Maja Paola još je loše volje i očito je da je razog Stipe. Iako je ona tvrdila da ga voli samo kao prijatelja, čini se da tu ipak ima nešto malo više.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • brinetaaa17 23.09.2007.

    nije fer prema stipi...i jos s tobom budalom mora bit...t

  • Helena_Zg 23.09.2007.

    EEE TAJ TALIJAN/SLOVENAC,PUN MI GA JE KU... VIŠE!!!TAAAAAAAAAAAAAAAAKO JE DOSADAN I LJIGAV! a Stipe je genijalan,žao mi je što je BB bio tako proklet i njega stavio u malu kuću.:((( also,žao mi je Maje jer je nesretna.al vidim ja da ona kreće na Arsena...BIT ĆE SVAĐE...Senka-Maja.

  • ivona_091 23.09.2007.

    ma joj jedva sam cekala da ta budala izleti..nisam ga vise mogla ni slusat ni gledat..jedino mi je zao sto je stipe isto otisao..al mislim da ce ga vratit.. ah mala se ocigledno zapalila za stipu..nema se tu kaj razmisljat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare