To je to što me zanima!

Za torzom tetoviranog Marka Livaje uzdisale su navijačice

Splitski nogometaš Livaja ukrasio je donji dio trbuha tetovažom s imenom kćerke Elizabet koju ima s 14 godina starijom bivšom manekenkom Iris Rajčić...
Vidi originalni članak

Nogometaš Marko Livaja (25) u revijalnoj utakmici reprezentacije protiv trećeligaškog kluba Bjelovar u utorak pokazao je svoj isklesani torzo, kao i 'mušku punđu' koju je nonšalantno napravio. Junak utakmice zabio je tri gola, a priredio je i pravu poslasticu za pripadnice ljepšeg spola.

Zločesti dečko hrvatskog nogometa, kako ga zovu mediji, na travnjaku se prvo hvalio spektakularnim pogotkom, a potom i mišićavim tijelom. Baš poput mnogih nogometaša i Livaja osim skupih automobila, modela i brendirane odjeće posjeduje pravu kolekciju tetovaža.

'Crteži od tinte', i to u velikom broju, mogu se vidjeti na torzu, ramenima, trbušnjacima, ali i na nogama. Naime, osim nekoliko natpisa, lavljih i mrtvačkih glava, ženskog lica i boksera, Marko je točno iznad srca tetovirao i datum rođenja bivše djevojke, manekenke Valentine Miletić (27) s kojom je ljubovao prije šest godina. 

Koliko je veza bila ozbiljna dokazuje i činjenica da joj je posvetio i tetovažu na šaci na kojoj je 'ugravirao' datum njihovog prvog susreta. No čini se kako je sve s vremenom prekrio novim tetovažama. 

Nakon prekida Marko je okrenuo novo poglavlje života i 2014. utjehu pronašao u 14 godina starijoj nekadašnjoj manekenki Iris Rajčić (39). Ljubavni par prije dvije godine dobio je prvo dijete, curicu Elizabet.

Splićanin je nedugo nakon 'odjurio' u tattoo studio kako bi i njezinim imenom ukrasio donji dio trbuha.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • oto2611 18.05.2021.

    koliko dobro izlgeda

  • japanokinez 11.10.2018.

    Kako ga nije sram to pokazivati?

  • 11.10.2018.

    Bit će jednog dana jako šesan dida!

Komentiraj...
Vidi sve komentare