To je to što me zanima!

Za ženu? Bernie Ecclestone na šibenskoj tržnici kupio cvijeće

Prošetao je šibenskom tržnicom i razgledao ponudu, ali većinu namirnica je ipak kupio u dućanu. Od prodavača na tržnici uzeo je samo cvijeće. Nije se razmetao
Vidi originalni članak

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone (82) prenoćio je u Šibeniku. Sa svojom 60 metara dugom jahtom ‘Petara’ privezao se u petak popodne na šibenskoj rivi. U subotu ujutro rano je ustao i s prijateljima krenuo u šetnju gradom pa u kupovinu. Njegova supruga Fabiana Flosi (36) nije izlazila s jahte.

Prošetao je šibenskom tržnicom i razgledao ponudu, ali većinu namirnica je ipak kupio u dućanu. Od prodavača na tržnici uzeo je samo cvijeće. Nije se razmetao. Sam je nosio kupljene stvari i doimao se poput običnog turista. 

Ipak, mnogi su prepoznali milijardera, a on se zaustavljao i pričao s njima. Kako kažu prodavači, jedan od građana koji su pričali s njim bio je i otac Antonije Blaće. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • pusa-usa 04.08.2013.

    šta sve žena može od čovika da napravi đabe mu i godine i pare hahahaha

  • una222 03.08.2013.

    čovjek je vrlo jednostavan, a Šibenik je lijep grad zašto ne bi prošetao po tržnici koja ima posebnu čar posebno u jutarnjim satima dok nije velika gužva i vručina

  • Holstein_1 03.08.2013.

    Breni! Ako budes trebao prasce, 18 kn ziva vaga plus klanje 50kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare