To je to što me zanima!

Zabavite se s Nedom Ukraden na nadolazećim koncertima

Pjevačica 22. ožujka nastupa u Mariboru, sljedećeg dana u Celju dok je 30. ožujka čeka nastup u Munchenu. U Zagrebu pjeva 12. travnja u klubu Roko & Akademija
Vidi originalni članak

Već više od mjesec dana imamo prilike uživati u novome singlu Nede Ukraden 'Dobro došli šampioni', koji je u kratkom vremenu osvojio mnogobrojnu Nedinu publiku, kao i radijski eter. Aktualni singl krenuo je putem hita, kao i njegove prethodnice 'Najbolji klub u gradu', 'Na pola puta', 'Na Balkanu', što je i za očekivati s obzirom da Neda radi sa najboljom ekipom kada su autori u pitanju. Ovoga puta pjevačica je surađivala s Bojanom Vasićem koji potpisuje glazbu, Divna Milovanović tekst, dok je autorski pečat, kao i onaj finalni na pjesmu stavio Bojan Dragojević. Neda nije zaboravila na onaj zanimljiviji dio cijele priče, snimanje video spota, pa će tako singl 'Dobro došli šampioni' uskoro dobiti svoje video izdanje.

Za sada Vam nećemo puno otkrivati, ali ćemo vas pozvati da se zajedno sa Nedom zabavite na nadolazećim koncertima koje je pripremila:

22.03. Ribičija, Maribor, Slovenija

23.03. Club B-52, Celje, Slovenija

30.03. Club Vip, München

31.03. Diva Club, Frankfurt

12.04. Roko & Akademija, Zagreb

19.04. Vila Monde, Ptuj, Slovenija

20.04. Club Oxygen, Ljutomer, Slovenija

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GonzoyKermit 19.03.2013.

    svi smo mi neda pokraden

  • pricam ti pricu 18.03.2013.

    A mene zanima kako ona uzivo izgleda bez ovog fotosopa

  • floyd_1 18.03.2013.

    Zabavite se vi , sa Nedom Ukraden. Ako ta može ikoga zabaviti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare