To je to što me zanima!

Zaboravila hlače? Christina je za večeru obukla samo majicu

Pjevačica je za večeru s dečkom odjenula malo dužu majicu koja je otkrila višak kilograma. Christinu komentari na račun njezinog izgleda, čini se, ne zamaraju
Vidi originalni članak

U mrežastim čarapama i majici preko koje je prebacila crnu jaknu, Christina Aguilera (30) napustila je restoran s dečkom Mattom Rutlerom (24). Cijelu kombinaciju začinila je cipelama koje bi bolje pristajale uz večernju haljinu. 

Osim što je sve iznenadila čudnim izborom odjeće kojim je istaknula višak kilograma, pojavila se s vrlo malo šminke. Očito se nije previše potrudila dok se spremala za večeru.

Christina i Matt restoran su napustili odlično raspoloženi. Kelly Osbourne nedavno je javno prozvala Christinu da se zapustila, udebljala te da izgleda 'jeftino', no čini se da nju ti komentari ne zamaraju. Prijatelji pjevačice kažu da je počela pretjerano jesti nakon što je prošle godine okončala rastava s Jordanom Bratmanom. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • SekaAllTimeLow 19.10.2011.

    vama svi imaju višak kg. dobro da niste napisali da je debela. i bolje imat ovakav višag nego izgledat ko vješalica! a ako je ovo vjest, izađite u subotu navečer poslikat tinejđerice šta nose, ovo je danas jako "moderno" navuć mmajcu i pravit se da je haljina!

  • HS VOJNIKINJA 19.10.2011.

    žena je bomba, valjda bi trebala izgledati kao vješalica.... neznam, od njezinih kg je najbitniji njezin prekrasan glas

  • Bepina 19.10.2011.

    Izgleda dobro, kako god da se obukla našli bi joj grešku tako da...uostalom oni se svi čudno oblače, obuku grudnjak i gumene čizme i 10 cm trakice na rit, ne vidim po čemu se ona obukla nešto neobičnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare