To je to što me zanima!

Zaboravite njezine duge i vitke noge, najljepša žena na svijetu ponosno ističe mišićave ruke

Paparazzi su je snimili poslije treninga, a ono što je najviše privuklo pažnju, nisu bile njezine noge ili lice bez šminke
Vidi originalni članak

Zvijezda modnih pista, manekenka Gisele Bundchen (42) nikad nije krila da jutro voli započeti dobrom tjelovježbom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ustajem tako rano jer volim pozdraviti sunce i želim imati vremena za vježbanje prije nego što se djeca probude - rekla je u nedavnom intervju. 

Otkad se rastala od zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja (46), Gisele je novu ljubav navodno pronašla u jiu-jitsu instruktoru Joaquimu Valentu, s kojim se najčešće druži u teretani u Miamiju. 

TO JE NJENA STRAST Novi poslovni pothvat Gisele Bündchen: Izdaje svoju kuharicu

Paparazzi su je snimili poslije treninga, a ono što je najviše privuklo pažnju, nisu bile njezine duge, vitke noge ili lice bez šminke, već mišićave ruke.

No za takve mišiće nije samo zaslužni samo sati u teretani, već i zdrava prehrana, a o tome Gisele piše u svojoj prvoj kuharici.

- Silno sam uzbuđena što mogu najaviti svoju novu kuharicu, 'Nourish'. Uvijek me pitaju što jedem i kako ostajem u formi. Dobra hrana je moja strast i ključna je za zdrav način život - poručila je.

Zbirka jela uključivati će i priče, te zanimljiva i zdrava jela koja brazilski model priprema kod kuće za svoju obitelj. Na naslovnici stoji da je riječ o 'receptima za osnaživanje tijela i hranjenje duše'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Juliett 13.09.2023.

    Što će joj mišićave ruke?

  • Hurmak 13.09.2023.

    Za svoje godine dobro izgleda, bolja od Knolice

  • mahoona 13.09.2023.

    Ako je ova najljepša kakve su tek ostale. I kaj je tu takva ljepota?

Komentiraj...
Vidi sve komentare