To je to što me zanima!

Zabrinuti otac Lindsay Lohan: Moja kći puši ili crack ili meth

Michael Lohan uvjeren je da se njegova djevojčica navukla na teške droge, a dokaz za to su, kaže, njeni zubi koji brzo trunu. Oštećena su joj prednja dva zuba
Vidi originalni članak

Očito je da ima problema s drogama. Siguran sam da puši ili meth ili crack jer su joj prednja dva zuba potpuno uništena. Da ne puši, a da uzima lijekove koje joj prepisuje liječnik sigurno joj ne bi propala samo dva zuba, rekao je Michael Lohan (51) u emisiji 'HLN' voditeljice Jane Velez-Mitchell. 

Otac problematične Lindsay Lohan (25) ljut je što njena majka Dina (49) ne shvaća da je LiLo bolesna, da je ovisnica i da joj je potrebna pomoć, da mora na odvikavanje. Nije mu jasno ni zašto sud nije odredio da se Lindsay mora nenajavljeno testirati na droge.

- Ne možete plesati s vragom i nadati se da će vas kući odvesti Isus - rekao je Michael komentirajući kćerine zube koji izgledaju pokvareno od pretjeranog konzumiranja droge. 

'Chatwal mi se gadi jer Lindsay kontrolira pomoću droge'

Michaelu su u emisiji pokazali fotografije kćeri s multimilijarderom Vikramom Chatwalom. Fotografirali su ih dok su se zabavljali u hotelskoj sobi. 

- Gadi mi se ta zvijer s kojom se moja djevojčica druži. Gadi mi se što misli da je može kontrolirati samo zato što joj daje droge o kojima je ovisna. Jednostavno mi se gadi - rekao je otac problematične glumice. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SunTzu 20.10.2011.

    stari jako dobro zna simptome razlicitih droksalica ;) :))))

  • anuskamostar 20.10.2011.

    a joj koja steta, a onako kad joj gledas filmove, mlada, slatka, vragolasta, bas steta

  • turbo x 20.10.2011.

    "Da ne pusi,a da uzima ljekove koje joj je ljecnik propisao,sigurno joj ne bi bila ostecena"samo"dva zuba.Sta je pisac tim htio da kaze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare