To je to što me zanima!

Začepila je usta 'hejterima': Je li Gruica zasluženo pobjedila?

Komentatori na društvenim mrežama 'popljuvali' su svaki Gruičin nastup. Njezinu hologramsku izvedbu žiri je pohvalio, ali gledatelji su opet bili nemilosrdni prema glumici
Vidi originalni članak

Nakon četiri epizode u kojima se, prema komentarima na društvenim mrežama, Ana Gruica (33) nije proslavila, u sinoćnjoj emisiji hologramska izvedba donijela joj je pobjedu.

- Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Što se tiče Dvornika, Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno - poručila joj je Sandra.

POGLEDAJTE NASTUP:

Tomo je bio fasciniran maskom, a i Lana je rekla kako uopće nije 'vidjela Anu'.

Komentatori su i ovog puta bili nemilosrdni prema glumici te su napisali da je 'Oliver više zvučao kao Thompson'.

- Ovo večeras je bilo najgore i najnepravednije glasovanje u sve četiri sezone - požalila se jedna korisnica društvenih mreža, a drugi su se pitali zašto 'baš sve u ovoj državi mora biti namješteno'.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili izvedbu te su izjavili kako im je drago što je napokon pobijedila. Gruica je oduševila i Olivera Dragojevića (72) koji je za Dnevnik.hr rekao da su maske bile odlične, ali da prije svega mora pohvaliti mimiku. Legendarni glazbenik kaže da je odlično skinula Borisov gard i da nema nikakvih zamjerki.

- Svidjela mi se jako. Vesela je, vidi se da voli zafrkanciju i ima taj mediteranski štih. Odlično je utjelovila i mene i Borisa i pri tome je bila nevjerojatno simpatična. Podsjetila me na dane kad sam bio dječarac - kaže Oliver.

Podsjetimo, komentatori na društvenim mrežama glumici su nedavno poručili da se prenemaže, mrmlja tekst te da je potpuni promašaj sezone.

- Ovo je silovanje glazbe. A žiri se toliko sprda s njom da je to prestrašno - napisao je prije tjedan dana jedan korisnik društvenih mreža.

S druge strane, Gruica je tada izjavila kako ju kritike uopće ne diraju te smatra da joj je teže u showu jer je žena.

- Najlakše je pljuvati po drugima iz udobnoga kauča. Nitko od onih koji me prozivaju i vrijeđaju ne razmišlja kako je meni živjeti s njihovim ružnim komentarima - rekla je Ana.

 
Idi na 24sata

Komentari 82

  • stbbb 03.04.2017.

    Cura nema veze sa vezom ama bas unicemu.

  • stbbb 03.04.2017.

    Lako dok "splicankin" tata pece janjce na zvjezdanom selu u Sitnom.

  • katarina j. 03.04.2017.

    Ne! Ili je namješteno ili su joj dali iz sažaljenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare