To je to što me zanima!

Zadala je Cruiseu novi udarac: Katie se vratila katoličkoj vjeri

Članovi njujorške crkve Svetog Franje Ksaverskog radosno su prihvatili njezin povratak katoličkoj vjeri. Glumica je nakon udaje za glumca prešla na scijentologiju
Vidi originalni članak

Nakon što se rastala od Toma Cruisea (50) kako bi sebe i kći Suri (6) spasila iz 'ralja' scijentologije, Katie Holmes (33) učlanila se u zbor Katoličke crkve Saint Francis Xavier u New Yorku. Članovi njujorške crkve Svetog Franje Ksaverskog s oduševljenjem su prihvatili njezin povratak katoličkoj vjeri.

Glumica je odgajana u katoličkoj obitelji, no nakon udaje za glumca prešla je na scijentologiju.

- Svi su oduševljeni što će nam se Katie pridružiti. Još nije bila na misi, ali kad dođe dočekat ćemo je otvorenih ruku - otkrio je jedan od članova crkvenog zbora.

Mnogi vjeruju da se glumica odlučila vratiti katoličkoj vjeri kako bi se potpuno distancirala od scijentologije i prekinula svaku vezu s bivšim suprugom. Majčinim stopama jednog bi dana mogla krenuti i malena Suri koja prema uvjetima sporazuma bivših supružnika ne smije biti uključena u bilo što što je povezano sa scijentologijom.

Glumica je bila zabrinuta Tomovom opsjednutnošću scijentologijom i utjecajem te 'kvazi-religije' na njihovu kćer. Izborila se za puno skrbništvo nad kćeri s kojom će nakon rastave živjeti u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • tajnamoja 12.07.2012.

    Nadam se samo da će sada prakticirati vjeru, a ne da je prešla samo da Kruzu napakosti.

  • marija1411 12.07.2012.

    piškit ću kakit ću, možda pređe na budizam dogodine

  • PetraŠerlija 12.07.2012.

    smijeh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare