To je to što me zanima!

Zadarska učenica briljirala je u Potjeri, no u Milijunašu je zbog kiksa osvojila samo 1.000 kuna

Tražio se naziv Krležine drame u kojoj je glavna junakinja barunica Lenbach, a ponuđeni odgovori su bili 'Leda', 'U agoniji', 'Vučjak' i 'Kraljevo'. Hana nije znala, ali nije htjela ni odustati pa je pogađala
Vidi originalni članak

U posljednjoj emisiji kviza 'Tko želi biti milijunaš?' gledatelji su ponovno imali priliku gledati nastup jedva punoljetne zadarske učenice Hane Vlahov (18), koja je u prosincu oduševila javnost svojim nastupom u 'Potjeri'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maturantica zadarske Gimnazije Frana Petrića, odnosno MIOC-a, u Potjeri je tada u prvoj minuti osvojila 31.500 kuna, uzela višu ponudu i donijela u blagajnu čak 100 tisuća kuna te briljirala u svom debiju. 

Skromno je tada rekla kako je 'imala sreće', no neosporno je pokazala i zavidno znanje. U Milijunašu je pak zbog kiksa na desetom pitanju otišla kući sa samo 1.000 kn, iako ju je samo jedan korak dijelio do prelaska drugog praga. 

HANA VLAHOV Učenica (18) koja je razvalila Potjeru: 'Imala sam sreće, na ploči sam znala samo 1 pitanje'

Tražio se naziv Krležine drame u kojoj je glavna junakinja barunica Lenbach, a ponuđeni odgovori su bili 'Leda', 'U agoniji', 'Vučjak' i 'Kraljevo'. 

Džoker pola-pola iskoristila je ranije, a Tarik je kazao kako govor tijela znalaca u studiju ne odaje da znaju ovaj odgovor. Mlada djevojka odlučila je stoga pozvati džoker zovi, no ispostavilo se da nije bio od pomoći. Nije htjela odustati pa je pokušala s odgovorom 'Leda', no točan je odgovor bio 'U agoniji'. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Paco-2017 06.03.2021.

    Jos puno riže mala mora papati.

  • MagikRatt 06.03.2021.

    Mala nije "RASTURILA"  u potjeri nikoga  i  ništa , jednostavno  pre   jaki   naslov za     člančić  o  potjeri , gdje  joj  se  slučajno zalomilo  .

  • 05.03.2021.

    a kaj bi ona više? mora još puno žganaca pojesti da bi osvojila više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare