To je to što me zanima!

Zadirkivali su je zbog izgleda, a danas je svjetski top-model

Kristina Šalinović probleme s vršnjacima prebrodila je uz podršku obitelji, ali zadirkivanja vršnjaka nikad nije zaboravila, no danas sa smiješkom gleda na njih
Vidi originalni članak

Nakon što sam se iz Vrgorca preselila u Makarsku u petom razredu Osnovne škole zvali su me pogrdnim imenima poput Krumpirka i Anoreksičarka - rekla je Kristina Šalinović (25).

 Probleme s vršnjacima prebrodila je uz podršku obitelji, ali zadirkivanja vršnjaka nikad nije zaboravila, ali danas sa smiješkom gleda na njih. Manekenka osvaja svjetske modne piste i puna je samopouzdanja, svjesna da joj mnogi zavide na izgledu. Visoka je 181 cm, opseg struka joj je 60, a bokova i grudi 89 centimetara. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • dipsy2010 07.04.2015.

    Premršava je i previsoka .... ne zavidim joj uopće ...... Draga mi je ova moja koža u kojoj je 10-tak kg više..... ;-)

  • 07.04.2015.

    Kriteriji za manekenke i modele su se jako, jako promijenili. Zapravo su sve ružne, pod motom "osobnosti" ili "različitosti". Kakva njima osobnost treba, isto kao i missicama?

  • tmendas 07.04.2015.

    Mene, kad su u mladosti zadirkivali zbog izgleda ja ih istamburao pa više nisu zezali, a da sam znao i da sam i dalje pustio da me zadirkuju, danas sam mogao biti maneken :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare