To je to što me zanima!

Zagrebačka filharmonija bori se za laskavu nagradu Grammy

Na božićnom albumu gospel dive CeCe Winans orkestralne dionice snimala je Zagrebačka filharmonija u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a suradnja se pokazala kao pun pogodak
Vidi originalni članak

Vijest koja zvuči pomalo nevjerojatno izazvala je, naravno, veliko uzbuđenje u Zagrebačkoj filharmoniji. Nominirani su za najprestižniju diskografsku nagradu Grammy i to u vrlo neobičnoj kategoriji - najbolji album u gospel žanru. 

Zagrebačka filharmonija snimala je orkestralne dionice za božićni album gospel dive CeCe Winans (55), jedne od najvećih svjetskih zvijezda u gospel svijetu, a upravo taj album, 'Something's Happening', struka je označila jednim od najboljih. 

CeCe Winans već ima 12 osvojenih Grammyja te isto toliko milijuna prodanih albuma, a pjevačica iz Detroita u gospel svijetu trenutačno je neprikosnovena kad su tiraže u pitanju. 

GLAZBENI TRIJUMF Huljić s filharmonijom oduševio Lisinski hitovima iz filmova...

Iza produkcije i snimanja stoji etiketa Parma Recordings, američka diskografska kuća prisutna i u Hrvatskoj. Za božićni album CeCe Winans angažirali su orkestar Zagrebačke filharmonije, dionice su snimljene u velikoj dvorani Lisinskog, a suradnja se pokazala kao pun pogodak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare