To je to što me zanima!

'Zaigrala' se u Photoshopu: Gdje je nestala Majina ruka?

Maja je objavila 'fotku' na kojoj pozira odjevena u kožnu jaknu i vruće hlačice iz kojih ispada njena guza, a osim očitog, fanovi su primijetili i da pjevačici nedostaje - ruka
Vidi originalni članak

Maja Šuput fanove na Instagramu marljivo obavještava o novostima iz svog života. Vrckavoj pjevačici nije strano ni korištenje filtera i ostalih čudesa za 'uljepšavanje' fotografija, ali je ovaj put ipak otišla predaleko.

Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u kožnu jaknu i 'opasne' vruće hlačice iz kojih ispada njena guza, a osim očitog, fanovi su primijetili da pjevačici nedostaje - ruka.

Čini se da je Maja pomoć oko uređivanja 'fotki' potražila kod svojeg dobrog prijatelja Marka Grubnića koji se početkom godine našao u središtu 'Photoshop afere', kada je javnost otkrila njegovu sklonost prema obrađivanju i 'posuđivanju' fotografija. Ili je možda isprobala aplikaciju za sređivanje fotografija koju je Modni Mačak nedavno predstavio na društvenim mrežama.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • DianaTurčan 29.04.2016.

    Ma daj molim te. Svi zamo da je mrsava i prakticki nazalist, skoro pa anoreksicna. Ovo nije njena guzica, ma stavim ruku u vatru ako nije povecala guzicu Photoshopom. Bila ruka u jakni ili ne, forografija je laznjak. I kaj je tu čudno kad je modni mačor poznat da krade pozadine za selfije i onda ih da nekom graficaru da im složi fotku gdje njih dvoje kakti poziraju u Holliwoodu itd.. Koja smijurija..😂

  • plik 28.04.2016.

    sto dalje, to jadnije.. kako to ne vidi ?!

  • tvoja_najgora_noćna_mora 28.04.2016.

    Jel ste vi svjesni kaj je photoshop? 90% obicnih ljudi i instant zvijezdica koristi jednostavne aplikacije na mobu. Kao netko tko radi zadnjih 7 godina u photoshopu, svaki dan, tvrdim da maja, kao i vecina novinara nema pojma sto je zapravo Adobe Photoshop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare