To je to što me zanima!

Zaigrale su se u Photoshopu, a misle da to nitko nije primijetio

NAJLJEPŠA NA INSTAGRAMU Živimo u vremenu u koje su mnogima savršene fotografije na društvenim mrežama jedan od najvećih prioriteta, a ni brojne svjetske zvijezde nisu iznimka
Vidi originalni članak

Poznate face nerijetko posegnu za photoshopom kako bi njihove savršene 'fotke' postale još savršenije, ali nekad se i njima omaknu 'sitne' greškice.

Ariana Grande 

Nitko ne zna što je na ovoj fotografiji željela postići, a ono što 'bode' u oči je njezin ogroman dlan.

Kylie Jenner

Iako su članice reality klana Kardashian - Jenner poznate po velikim guzama, mlađahna Kylie obilato koristi mogućnosti koje joj nudi Photoshop. Ovog outa odali su ju preveliki džepovi na trapericama.

Taylor Swift

Taylor i njezine frendice zaboravile su ispraviti ogradu na brodu.

Britney Spears

Pjevačica je malo stanjila struk tako što je povećala luk ispod leđa. Jedino što je zaboravila je dodati  pločice na kojima leži, pa izgleda kao da joj dio tijela lebdi. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • carevidentitet 16.05.2017.

    ovo sve je otislo predaleko,krajnje je vrijeme da se pokaze ovim emocijalno-nestabinim stvorenjima di im je misto,tocnije u kuhinji sa kuhacom u ruci,jer za drugo i nisu...ukinuti im pravo glasa i uvesti zakon da se rijec od muskarca postuje i slusa,jer se jedino tako jos moze spasiti ovaj truli svijet. Zalosno,ali istinito,zene su jednostavno postale tuke i vrijeme je da im se kaze dosta!

  • ChiSonoIo 15.05.2017.

    Idem da se photoshopiram kad je to in...;))

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 15.05.2017.

    Whow?? ''Poznate face nerijetko posegnu za photoshopom kako bi njihove savršene 'fotke' postale još savršenije, ali nekad se i njima omaknu 'sitne' greškice.'' Ne znaju one poslati ni mail a kamoli raditi u Photoshopu! To su radile agencije, ''stručnjaci''.

Komentiraj...
Vidi sve komentare