To je to što me zanima!

'Zaigrali' su se pod plahtama: Je li pao prvi seks u BB kući?

Strast između ljubavnog para nastavlja se opasno zahuktavati, a oku Big Brothera nije promaknulo pomicanje plahti, iako su 'golupčići' mislili da će se sakriti
Vidi originalni članak

Poznati 'ljubavni par', manekenka Marina i bivši nogometaš Romano, sinoć su se 'zaigrali' pod plahtama u Big Brother kući.

Još prije je Romano Marini predlagao 'romantiku pod plahtama' te je uvjeravao kako ih nema tko vidjeti i pokazivao joj kako će staviti plahte da budi neprimjetni, piše RTL.

Svaku večer se Marina ušuškava kraj Romana, no ovog puta, zajedno s plahtama, Marina se skrivala i jastukom.

Strast između ljubavnog para nastavlja se opasno zahuktavati, a oku Big Brothera nije promaknulo pomicanje plahti, iako su 'golupčići' mislili da će se sakriti.

BB 'akciju' možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • APRILIJA 16.05.2016.

    ne razumijem glupe žene,da je to sex da puca, ludi provod, maximalno zadovoljena pa ok,ovako ubod komarca 30 sek.ispod plahte kao bogac i uništiš što si godinama gradio.Glupaca.Sad se karaj bar pošteno dignut ceš gledanost a i dobiti neke parice od rtl-a.

  • ana40 16.05.2016.

    Meni je jos najkomicnije kada ju novinari najave sa 'manekenka u usponu' ,a ona jos malo u tridesetima...Hahaha Ili njega sa 'bivsi nogometas'..

  • Z4D4R 15.05.2016.

    legenda Romano! ujutro kad skuzi da je trajalo minutu poludit ce i pocet vikati da ide doma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare