To je to što me zanima!

Zaigrani Filip 'sramotio' Natali na HTV-u: 'Ubila' ga pogledom

Dok njihova majka u prilogu za emisiju 'Dobro jutro Hrvatska' priča o Natalinim uspjesima, nestašni Filip pokušava odvuči pažnju svoje sestre izvodeći razne grimase
Vidi originalni članak

Filip Dizdar (27) na svom je YouTube kanalu objavio urnebesni video iz 1995. godine. Natali (32) i on bili su u prilogu 'Dobro jutro Hrvatska', a nestašni dječak pokušao je odvući pažnju svoje sestre izvodeći razne grimase.

- Jedan biser iz privatne arhive obitelji Dizdar. Mama govori o Natalinim uspjesima, meni je dosadno i kreveljim se. Natali mi prijeti pogledom i u isto vrijeme me gazi ispod stola, a tati na poslu svi misle da nešto nije u redu sa mnom... ahhh, memories - napisao je Filip.

Njihova majka u prilogu objašnjava da se Natali već nastupala u 'Turbo limach showu' te da sudjeluje na raznim manifestacijama.

Natali je javnosti postala poznata nakon showa 'Story Supernova Music Talents'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • peppito 17.02.2017.

    heej kako lijepa mama.. :)) A taj turbo limach show je bio odskočna daska mnogim zvijezdicama i baš je bio zabavan, i naravno da sve što je dobro ova blesava zemlja mora ubit. Zgazit. A Šta je sa Cmrkom koji se sav dao u taj projekt?

  • katarina j. 16.02.2017.

    filip je lijep ko mama ... simpa video

  • bubamara2103 16.02.2017.

    Šteta što se nije ljepotom bacila na mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare