To je to što me zanima!

Zaigrao se: David Guetta suzio struk i 'slučajno' iskrivio policu

Njegovi obožavatelji nisu ni primijetili nepravilnosti na slivi te su nahvalili Davidov fizički izgled. 'Stroj si', 'Kvragu, mišići su ti moćni', 'Ljubomoran sam', pisali su DJ-evi pratitelji na fotografiji
Vidi originalni članak

David Guetta (51) odlučio se na Instagramu pohvaliti svojim torzom, no DJ je malo 'savio' policu dok je uređivao fotografiju. 

No njegovi obožavatelji to nisu ni primijetili te su nahvalili njegov fizički izgled.

- 'Stroj si', 'Kvragu, mišići su ti moćni', 'Ljubomoran sam' - pisali su njegovi pratitelji na fotografiji koja je u kratkom vremenu prikupila više od 305 tisuća lajkova.

Osim što DJ ima vitku figuru, istom se može pohvaliti i njegova djevojka, mlada manekenka Jessica Ledon (24). Par je zajedno već tri godine, a mnogi se pitaju je li ona pravi razlog propasti Guettinog braka. 

Jessica i David su se prvi put pojavili u javnosti 2015., nedugo nakon njegovog razvoda, na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra (87) u Elizejskoj palači. Ako je suditi po njihovim društvenim mrežama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.

STALNO SKUPA DJ David Guetta ne skida ruke sa svoje 24 godina mlađe cure

Vrijeme često provode odmarajući u toplijim krajevima, a pokazuju i kakva isklesana tijela imaju. Iako je DJ zakoračio u šesto desetljeće, i dalje drži do sebe i u dobroj je formi.

Krajem prošle godine njihovi fanovi na društvenim mrežama čestitali su im na zarukama jer su na Jessicinoj ruci vidjeli dijamantni prsten. Par tu informaciju nije potvrdio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Rara Avis_1 30.08.2019.

    svi bi bili mladi zgodni i zategnuti...:/

  • kbi 30.08.2019.

    Da je ovo moja mala nebi se ja imao vremena naslikavat i photoshopirat...samo rad

  • 29.08.2019.

    djevojka mu je sexy

Komentiraj...
Vidi sve komentare