To je to što me zanima!

Zaigrao se s medvjedom pa dio fanova naljutio: 'Zlostavljanje'

Većini njegovih obožavatelja performans dijeljenja slastice usta na usta s medvjedom je 'presladak', ali neki su Momou i napali. Misle da se prema divljoj životinji odnosi kao prema robu
Vidi originalni članak

Jason Momoa (40) proslavio se ulogama Khala Droga u 'Igri prijestolja' te naslovnom ulogom u blockbusteru 'Aquaman'. Na društvenim mrežama objavio je snimku na kojoj se našao oči u oči s ogromnim medvjedom teškim 400 kilograma te podijelio svoje fanove. 

Glumac je životinji dao keks, ali način na koji je to izveo i činjenica da s divljom životinjom vježba trikove na filmskom setu nije se svidjela njegovim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu. 

RUŠE SVE PREDRASUDE Postigla nemoguće: Sadašnji i bivši suprug slažu se kao braća

- Nikad ne bih očekivala ovo od tebe. Nije mi jasno kako ne vidiš da ovime podržavaš iživljavanje na životinjama koje su zaključane i služe nam kao robovi. Klasično zlostavljanje - jedan je od komentara koji su napali Jasona. 

S druge strane, dijelu njegovih obožavatelja cijeli je performans dijeljenja slastice usta na usta 'presladak' pa su Momou pohvalili. U nedavnom intervjuu kod Ellen DeGeneres Momoa je objasnio kako se njegov lik u seriji mora boriti s medvjedom, a za potrebe uloge trenira sa svojim 'partnerom'. 

- Što sve radim zbog umjetnosti - napisao je glumac uz snimku koju su pogledali milijuni, a čini se da u videu ne vidi ništa sporno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PrinceVegeta 03.11.2019.

    Nekada se fizički nasrtaj na životinju smatrao zlostavljanjem, a danas se i hranjenje stavlja pod istu kategoriju...wtf 😅 ..ono kad nemaš pametnijeg posla pa čamiš na instagramu poznatih ne bi li pokušao nać materijala za henjanje 😂

  • krissari72 03.11.2019.

    Bas slatko.. kakvo crno zlostavljanje???!!

  • Linz 03.11.2019.

    Is'sa ti Boga, zar je i općenje sa svojom ženom .................zlostavljanje ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare