To je to što me zanima!

Zajednička turneja: Povratak 'Otpisanih' nakon 40 godina

Beogradski glumci Dragan Nikolić i Voja Brajović dolaze u Zagreb s novim predstavama. Nadaju se da će i Tihi i Prle iz serije 'Otpisani' ponovno zaživjeti
Vidi originalni članak

Voja Brajović (64) i Dragan Nikolić (70) dolaze u Zagreb s novom predstavom. No Tihi i Prle vjerojatno će i na zajedničku turneju po regiji povodom 40 godina od prve klape “Otpisanih”U zagrebački ZKM prvo dolazi Voja Brajović s predstavom “Gospođica”. Tjedan dana poslije u Vidri će u “Posetiocu” s Draganom Nikolićem tematizirati o Bogu.

Sa smješkom se prisjećaju snimanja “Otpisanih”.

- Sjećam se zadirkivanja Nikolića jer je bio najstariji među nama. Mi smo redom imali 22, 23 godine, a on 29 - kaže Brajović, koji je bio Tihi.

Serija se snimala 1974. u crno-bijeloj tehnici, a film je kao spoj prve dvije epizode serije, iako sniman iste godine, bio u boji. Zbog velike popularnosti, dvije godine kasnije napravili su i “Povratak otpisanih”.

Nikolić će i svoj lik iz serije, Prleta, uvrstiti u autobiografiju koju je polako počeo pisati. Detalje još ne otkriva. Razmišlja i o filmu o vlastitom životu. Iza njega bi stao i kao scenarist, i kao redatelj, i kao producent, no ideja je kaže još u povojima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mmzg 11.11.2013.

    Achtung, Achtung! Vrhunska muzika, dobra serija s jos boljim glumcima. Krüger (Stevo Zigon) briljantan.

  • mmzg 11.11.2013.

    Joj, Tihi je bio fakat faca...

  • Plavusa131 10.11.2013.

    Odlicna serija.Muzika super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare