To je to što me zanima!

Zajednički život: Pattinson htio zaprositi Kristen poslije ljeta...

Pripremao se za prosidbu prije nego što je saznao da ga Kristen vara, rekao je izvor za Mirror. Par je razmijenio samo nekoliko ljutitih poruka preko mobitela
Vidi originalni članak

Glumac je planirao Kristen zaprositi nakon ljeta i nadao se da će u 48 milijuna kuna vrijednom ddmu nastaviti svoj obiteljski život. 

- Robert se želio vjenčati s Kristen i pripremao se za prosidbu prije nego što je saznao da ga vara - rekao je izvor za Mirror te dodao kako je glumac za njih kupio dom u Los Angelesu i želio je da tamo ostanu živjeti. 

Planovi Roberta Pattinsona (26) pali su u vodu prošli tjedan kad su se strani mediji raspisali o preljubu mlade glumice. Kristen je Roberta varala s oženjenim redateljem Rupertom Sanderosm (41). 

Otkako su se iselili iz doma u kojem su živjeli, Kristen i Robert nisu razgovarali. Razmijenili su samo ljutite poruke preko mobitela. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SekaAllTimeLow 30.07.2012.

    žao mi je njega. bio mi je super u HP, ali nije mi bio baš drag nakon Twilight-a. i sam je reko da mrzi taj lik XD a ne znam šta je vidio u ovoj, odvratna je..

  • marija1411 30.07.2012.

    htio je,šmrc šmrc

  • styx 29.07.2012.

    pa mora se priznati da su obojica sasvim ok...kako ono kažu ameri..way to go,kid.... za sve drugo...kako kažu zagorci ...posije je.... nema kajanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare