To je to što me zanima!

Zak napisao baladu za Arenu: Nisam mijenjao niti jednu notu

IZ PRVE Glazbenik Ivan Zak je pjesmu ‘Da si tu’ napisao za manje od dana, a obožavatelji su stihove nove pjesme odmah naučili napamet
Vidi originalni članak

Ne postoji ljubavna pjesma bez iskrene emocije i zanosa, a ja takvu ni ne mogu napisati. Svaki put duboko zagrebem po sebi kad se zatvorim s gitarom i stvaram, rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač je dva tjedna uoči najvažnijeg koncerta u karijeri, u zagrebačkoj Areni 11. veljače, obožavatelje počastio ljubavnom baladom. Pjesmu “Da si tu” napisao je u jednom danu, a kad ju je snimao, nije promijenio niti jednu notu. Zak je objasnio da ga usrećuju parovi koji se uz njegove stihove zaljubljuju, svađaju ili prekidaju.

- Sretan sam zbog sjajne prilike za većinu moje publike, koja inače ne zalazi na klupske svirke, da dođe i uživa u mojoj glazbi. Vjerujem da ću u prvim redovima vidjeti sedmogodišnjake, ali i 77-godišnjake - najavio je pjevač. Njegovi obožavatelji već su naučili stihove nove Zakove pjesme. Svojem idolu najavili su da će u Areni pjevati njegove hitove uglas s njim od početka do kraja.

- Stiže nam Valentinovo, inspirirala me ljubav te sam želio premijerno predstaviti nešto novo i nježno - zaključio je pjevač.

Idi na 24sata