To je to što me zanima!

Zak otvara Advent: Najviše volim blagdane u centru Zadra

Kantautor planira i turneju po dvoranama Hrvatske i regije. Uređuje i svoj studij La Bamba u kojemu, osim za sebe, sklada i pjesme za kolege
Vidi originalni članak

Nebo nad Zadrom u petak će osvijetliti spektakularni vatromet, a na Trgu Petra Zoranića zapjevat će miljenik zadarske publike - Ivan Zak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako će Zadrani proslaviti Dan grada i otvorenje Adventa. Kantautor planira i turneju po dvoranama Hrvatske i regije. Uređuje i svoj studij La Bamba u kojemu, osim za sebe, sklada i pjesme za kolege. 

Tamburaškom sastavu Begini, koji na zadarskom Adventu pjevaju u subotu, napisao je i producirao ‘Dijagnozu’. Begini se šale da im je doista postavio dijagnozu jer im je savjetovao da naprave iskorak u moderniji zvuk i tako pomaknu svoje granice. Begini su uvjereni da će ‘Dijagnoza’ ubrzo postati hit. 

Zak je ponosan što je u utorak na svojem YouTube kanalu objavio dugoočekivani spot za pjesmu ‘Tko mi te krade’, izvedenu na koncertu u Areni Zagreb. Spot je nastao u produkciji IDJVideos, a isti dan spot je prikazan i na CMC televiziji. 

Idi na 24sata