To je to što me zanima!

‘Žalim što nisam snimila selfie s Tommyjem Leejem Jonesom’

Glumica i scenaristica, Jelena Veljača, ove godine je gostovala na Filmskom festivalu u Cannesu gdje su je ugostili kao pravu zvijezdu pa se pohvalila iskustvima
Vidi originalni članak

Čast mi je bila prošetati crvenim tepihom pored Tommyja Leeja Jonesa i Hilary Swank. Ona me naprosto oduševila. Prelijepa je i ima fantastično tijelo. Stalno je snimala selfieje s Tommyjem. Trebala sam se ubaciti, kroz smijeh je rekla Jelena Veljača (33). 

Glumica i scenaristica ove godine zamijenila je Leonu Paraminski (34) te je kao ambasadorica Chivasa gostovala na Filmskom festivalu u Cannesu. Nakon povratka u Zagreb bila je domaćica na After Cannes partyju te je okupljenome mnoštvu prepričavala nezaboravna iskustva.

- Cannes je ostvarenje svih mojih snova. Ugostili su me kao pravu zvijezdu, a jeli smo u najekskluzivnijim restoranima. Čak sam dobila i specijalno dizajniran šampanjac na dar - pohvalila se Veljača.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • crispy 30.05.2014.

    najantipatičnije stvorenje naše "estrade"

  • _petra_ 30.05.2014.

    bit cu postovana.....

  • lolabekrija 30.05.2014.

    Pa bila je hostesa za Chivas tamo. Samo ambasadorica Chivasa lijepse zvuci... A prezentira se kao zvijezda nad zvijezdama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare