To je to što me zanima!

Zaljubili se na setu: Jagoda ljubi tri godine mlađeg kolegu

'Imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku' potvrdila je Splićanka
Vidi originalni članak

Glumica Jagoda Kumrić (27) ljubi kolegu sa seta sapunice 'Drugo ime ljubavi', Konstantina Haaga (24).

- Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku - potvrdila je Splićanka za Story.

RODILA PRIJE DEVET MJESECI Jagoda Kumrić: Samohranim majkama skidam kapu, teško je

Nakon četverogodišnjeg izbivanja s malih ekrana prihvatila je ulogu novinarke Irene Novosel u dramskoj seriji Nove TV i to joj je uz poslovni, donijelo i uspjeh u ljubavnom životu. 

Splitska glumica rodila je u studenom prošle godine kćer Nastasju, a majčine obveze nisu ju zaustavile da nastavi s obvezama koje je radila i prije poroda.  

- Radim, studiram, imam bebu od deset kila i živim na 4. katu bez lifta. Sve sam vam time rekla - ispričala je glumica za Slobodnu Dalmaciju.  

Jagoda je ove godine diplomirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu gdje je studirala glumu, a uskoro se vraća na male ekrane u seriji 'Drugo ime ljubavi'.

- Nekim sam čudom i velikim trudom, radom i odricanjem uspjela riješiti sve ispite. Nisam morala zbog bebe zamrznuti godinu. Seriju sam počela snimati nakon što sam diplomirala. Učenje u kombinaciji s majčinstvom jako je zahtjevno i potrebna je velika volja, hrabrost i upornost. Ja sam imala jedan cilj, a to je završiti akademiju što sam uz majčinstvo i uspjela, dokazavši da se sve može kad se hoće. Naravno, sve to skupa ne bi bilo moguće bez velike pomoći koju sam imala od svojih roditelja, braće, prijatelja i kolega na fakultetu - rekla je. 

Jagoda je samohrana majka, a tijekom poroda uz nju je bila majka Sanja

- Iako sam samohrana majka, naravno da mi i Nastasjin tata pomaže i dio je njezina života. Samohrane majke su posebna kategorija hrabrih žena kojima skidam kapu do poda, sigurno da je ponekad teško, ali kad znaš zašto nešto radiš i zbog koga onda se u tebi probudi jedna određena snaga koja je nenadmašiva. Imam sreće što mi majka, otac, braća, očuh, baba, nevjesta i prijatelji puno pomažu. Sigurna sam da puno samohranih majki nema takvu podršku okoline i njima je jako teško - kaže splitska glumica. 

Osim u serijama 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo', Jagoda je dobila ulogu u filmu 'Larin izbor: izgubljeni princ', a glumila je i u 'Sobi s glasovirom' makedonskog redatelja Igora Ivanova. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • savršena 16.02.2020.

    Da, nemamo svi tu sricu, sigurna sam da nebi puno uspila sa tim temperamentom da ti ni matere ovih drugih vise manje

  • belladonna 23.10.2019.

    Jaka ti razlika u godinama!!

  • 23.10.2019.

    I sta sad na ovom setu ovog na drugom drugog i idemo dalje poslije ide presica da ju je spolno maltretirao i ajmo dalje 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare