To je to što me zanima!

Zaljubljena princeza Beatrice: Udaje se za multimilijunaša?

Stvari među njima odvijaju se neočekivanom brzinom. Nikoga od nas ne bi iznenadila vijest o njihovim zarukama, rekao je prijatelj para koji uskoro očekuje njihovu svadbu
Vidi originalni članak

Britanska princeza Beatrice (30) do 'ušiju' je zaljubljena u svojega novog dečka Edoarda Mapellija Mozzija (34) kojega je upoznala prije dva mjeseca, a ako je vjerovati pisanju Daily Maila, uskoro bi se mogla začuti i svadbena zvona. 

Par je upoznao zajednički prijatelj. Kreću se u istim društvenim krugovima i među njima se odmah osjetila kemija. Nije naodmet spomenuti ni to da je Edoardo multimilijunaš. Direktor je tvrtke koja se bavi nekretninama 'Banda Property', piše britanski list. 

Beatrice ga je kako svojeg dečka predstavila prošli tjedan na jednome mondenom londonskom događaju, a upoznala ga je i s oboje roditelja, vojvotkinjom i vojvodom od Yorka. 

Mozzi je već bio oženjen i iz prvoga braka ima dvogodišnjeg sina, što znači da bi, ako se obistine pretpostavke njihovih zajedničkih prijatelja, Beatrice vrlo skoro mogla postati supruga i pomajka.

- Stvari među njima odvijaju se neočekivanom brzinom. Nikoga od nas ne bi iznenadila vijest o njihovim zarukama - rekao je njihov prijatelj, koji uskoro očekuje njihovu svadbu, za The Sun. 

Prije Mozzija ime princeze Beatrice povezivalo se s Daveom Clarkom, Amerikancem s kojim je 'hodala' deset godina. Prekinuli su u kolovozu 2016. 

Meghan Markle mora sudjelovati u bizarnim običajima kraljevske obitelji: Vagat će se prije i poslije blagdanske večere?!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Štef_padobranac 20.11.2018.

    Zašto sve te britanke imaju konjske zube?

  • NivesG 20.11.2018.

    Ljepotica. Nije joj mogao odoliti.

  • medeki 20.11.2018.

    Kakvi su vam komentari, takve su vam duše. Iako se krijete iza nicka, to ste ipak vi, ružni, bijesni, jadni, zavidni bez vlastitog! života

Komentiraj...
Vidi sve komentare