To je to što me zanima!

Zaljubljena Sharon uživa s 19 godina mlađim dečkom na plaži

Nikada nisam htjela da me definira odnos s muškarcima. Nisam htjela vezu, uvijek sam htjela partnerstvo, a takve je muškarce teško naći, rekla je Sharon nedavno
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Sharon Stone ove je godine proslavila šezdeseti rođendan, a i dalje obara izgledom kao i u mlađim danima. Fotografi su je uhvatili u odmoru s 19 godina mlađim dečkom u Španjolskoj. Sharon već mjesecima ne skida ruke sa svog 'mlađahnog' dečka Angela Boffa (41), talijanskog biznismena.

- Nikada nisam htjela da me definira odnos s muškarcima. Nisam htjela vezu, uvijek sam htjela partnerstvo, a takve je muškarce teško naći - rekla je Sharon nedavno. 

Zvijezda 'Sirovih strasti' je odjenula jednodijelni bikini, dok je njezin dečko pokazao istrenirani torzo. Par je izmjenjivao nježnosti i držao se za ruke ne mareći za paparazza.

Sharon je nedavno izjavila kako radi na sebi i brine o svom duhu i ljepoti te je redefinirala pojam gracioznog starenja. 

- Ideja da je mladost jedina stvar koja je lijepa ili atraktivna jednostavno nije istina. Ne želim biti bezvremena ljepotica, nego želim biti najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo - izjavila je Sharon koja je spremno prihvatila starenje i sve što ono donosi. 

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 04.10.2018.

    nije on nikakav mladjahni decko vec odrasli 41godisnji muskarac.prestanite srat.

  • max2017 03.10.2018.

    to se ne smatra pedofilijom i ne podliježe zakonu.........a ženama imponira zamjena konja pastuhom.....dokle-dotle.....

  • Antares777 03.10.2018.

    Žena je lijepa za svoje godine,.... pametna i uspješna.... i može si birati koga hoće...... a i on isto tako.... pa budući su skupa očito im je dobro i bude trajalo dok im bude dobro...... a vi se čudite..... i zavidite .... ili se zgražavajte...... da je obratno i da je ona mlađa a on stariji, ne bi vam bilo ništa čudno...... eto licemjerja

Komentiraj...
Vidi sve komentare