To je to što me zanima!

Zaljubljeni Amar i Alma nisu skidali poglede jedno s drugog

Glumac je u lipnju prekinuo sedmogodišnju vezu s Ivanom Hranjec. Već tri mjeseca ljubi manekenku Almu Vukičević s kojom se pojavio na premijeri Antigone u Gavelli
Vidi originalni članak

Amar Bukvić (30) i njegova novopečena djevojka, manekenka Alma Vukičević, uživali su na svečanom domjenku u kazalištu Gavella nakon premijere predstave Antigona u kojoj on glumi. Par nije mogao prikriti svoju zaljubljenost. Neprestano su se smješkali jedno drugom i spremno pozirali fotografima.

Glumac je u srpnju potvrdio da je ponovno zaljubljen. Mjesec dana ranije prekinuo je sedmogodišnju vezu s Ivanom Hranjec (30), bivšom voditeljicom rubrike 'Navodno' u Red Carpetu za koju je često u intervjuima isticao da mu je najveća potpora.

Sredinom lipnja izjavio je da su se razišli na neko vrijeme i komentirao da će vidjeti što će dalje biti s njima. Nakon prekida Amar se iselio iz unajmljenog stana u kojem su živjeli i vratio roditeljima.

Ivanu, koja je odigrala i malu ulogu u seriji 'Zauvijek susjedi', opisivao je kao ženu koja razumije njegov posao.

- Imam sreću što se Ivana ne bavi glumom. Ona je dašak realnosti i moj učitelj strpljivosti. Svi su se naviknuli na to da me nikad nema, posebno Ivana. Pomirila se i s tim da zbog snimanja idem leći u ranu zoru, pa imamo još manje zajedničkog vremena - govorio je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • smjeskica 17.09.2012.

    ima i cuda....ja sam njihova a udata sam za vaseg mos mislit,ha?

  • mali_markec 17.09.2012.

    zivi dokaz da su dalmatinke najzgodnije zene

  • Martin_iz_Zagreba 17.09.2012.

    Ja se registrirao samo zbog nase ruzice s nula bodova! pusti ove ljude koji inace piskaraju o tudim zivotima da ih i dalje to zabavlja. A ti tako novoregostrirana pozdravi ljubomornu ivanu. Posalji je meni nek ako je ucviljena jer je dobila nogu! Ili bolje ne! nekak mi je masna sva po faci( morao sam bilo je jace od mene). almicine usne mmmmmmmmmmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare