To je to što me zanima!

Zaljubljeni Channing čestitao rođendan Jessie J: Posebna si

Želim ti prekrasan dan u kojem ćeš uživati. Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca, poručio je Channing Tatum svojoj djevojci Jessie J
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Jessie J (30) i glumac Channing Tatum (38) u vezi su od rujna prošle godine. Iako su se na samom početku veze skrivali od očiju javnosti, ovaj par trenutno ne može izgledati zaljubljenije nego što je. Dokaz tome je i fotografija koju je Channing objavio na Instagramu, povodom rođendana poznate reperice. 

- Želim ti prekrasan dan u kojem ćeš uživati. Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna. Sretan rođendan, srce! - napisao je romantični Channing.

VIŠE SE NE VOLE Krahovi ljubavi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2018. godini

Unatoč tome što brojni obožavatelji smatraju kako je Channing prenaglo ušao u novu vezu, s obzirom na to da se od Jenne Dewan (37) razveo samo nekoliko mjeseci prije, bliski izvor paru potvrdio je kako su doista sretni. 

- Odlično se slažu i Channingu se Jessie stvarno sviđa - odao je izvor blizak paru. Channing se u travnju ove godine razveo od Jenne Dewan (37), glumice koju je upoznao 2006. na snimanju filma 'Step Up'.  Iz braka koji je trajao devet godina, Tatum s bivšom suprugom ima kćer Everly (5). Bivši supružnici i poslije rastave ostali su dobri prijatelji, a američka glumica također ponovno ljubi, i to pjevača Stevea Kazeea (43). 

 

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DraženČičak-GTi 02.04.2019.

    Ni R od reperice...

  • Demetra 30.03.2019.

    Jessie J reperica? Ahahaha

  • bleky_1 29.03.2019.

    s konja na magarca

Komentiraj...
Vidi sve komentare