To je to što me zanima!

Zaljubljeni Rakitić tepa ženi: 'Gledam te i govorim bez riječi'

Rakitić i Raquel u braku su dobili dvije curice, a ponekad par na društvenim mrežama objavi fotografije cijele obitelji koje pokazuju kako upravo sada žive svoj san...
Vidi originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić (30) ne ustručava se javno pokazivati koliko je zaljubljen u svoju suprugu Raquel Mauri (28). Par je u Barceloni pozirao ispred plamenaca, a Ivan je fotografiju objavio na društvenoj mreži. S njima su bile i kćeri Althea (5) i Adara (2) pa se čini kako je romantični trenutak mobitelom ovjekovječila starija kći. 

- Gledam te i govorim bez riječi - posveta je koju je Ivan napisao Raquel. 

Osim brojnih komplimenata paru, nanizale su se i poruke u kojima fanovi mole 'Raketu' da ne napušta Barcelonu, iako se već za vikend znalo da ostaje u španjolskom klubu.

- Obožavamo te ovdje, nemoj ići - pisali su pratitelji nogometašu, a on nije krio da je i za odluku da ostane u Španjolskoj najvažnija bila supruga Raquel. 

'ZA JOŠ MNOGO VIŠE GODINA' Rakitić i Raquel slave sedmu godišnjicu: 'Do kraja svijeta...'

Par je poznat po svojim romantičnim objavama, a Raketa ne krije koliku mu sreću predstavlja Španjolka s kojom je nedavno proslavio godišnjicu braka.

- Sedam godina i ljubavi za još mnogo - napisao je uoči godišnjice kraj fotografije koja je snimljena tu večer, a koju je objavila i Raquel. Par se upoznao 2011. u Sevilli gdje je ona živjela, a on došao igrati za domaći klub. 

Nedavno je tako romantični nogometaš objavio fotografiju s cijelom obitelji kraj koje je kratko napisao:

- Moje tri ljubavi. Moj život. 

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • About 30.08.2018.

    Ovaj je pošpanjolio skroz. jbt

  • vilim 29.08.2018.

    Ovo sada postaje ljigavo i degutantno svakodnevno gledati Rakitića, Modrića, Vide i ostalih u "obiteljskoj idili" gdje se oni s "puno pažnje i uvažavanja" gledaju, maze, miluju, tepaju, smiju i ostale bogataške govnarije. Život ostalih ljudi ipak se ne svodi na zbrajanje milijunskih iznosa eura ugovora, premija, tjednih honorara i slično pa imajte i prema njima malo poštovanja !!..

  • japanokinez 28.08.2018.

    Meni je kod nje najljepše ispumpano dupe. Malo ga treba silikonizirati i eto još ljepše ljepotice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare