Obavijesti

Show

Komentari 40

Rakitić i Raquel slave sedmu godišnjicu: 'Do kraja svijeta...'

Rakitić i Raquel slave sedmu godišnjicu: 'Do kraja svijeta...'
10

Sedam godina uz tebe, ljubavi i za još mnogo više. Hvala što si uvijek bila uz mene. Volim te puno, napisao je Ivan Rakitić koji često javno iskazuje koliko voli svoju suprugu Raquel

VIDEO

Sedam nevjerojatnih godina pored tvoje strane. Za još mnogo zajedničkih trenutaka, volim te, poručila je Raquel Mauri (28) svom mužu, hrvatskom reprezentativcu i nogometašu Barcelone Ivanu Rakitiću (30). Raquel se pohvalila fotografijom torte s natpisom: 'Čestitam ljubavi na sedam zajedničkih godina. Volim te', kojom su ona i Ivan proslavili godišnjicu svoje veze. 

- Sedam godina uz tebe, ljubavi i za još mnogo više godina. S tobom do kraja svijeta. Hvala što si uvijek bila uz mene. Volim te puno - napisao je Rakitić pokraj slike sa suprugom. Par zadnjih mjeseci ima mnogo razloga za slavlje zbog poslovnih, ali i privatnih uspjeha. Tako su u lipnju proslavili tri godine braka od crkvenog vjenčanja. 

- Želim nam još puno godina zajedno. Ti si moja budućnost i najbolje što mi se dogodilo u životu - riječi su koje je Ivan nedavno posvetio voljenoj supruzi. Njihova ljubavna priča krenula je 2011., a Rakitić kaže kako je bilo 'filmski', kao u romantičnoj komediji. 

Kada je prije sedam godina stigao u Španjolsku, kako bi potpisao za Sevillu, bio je nervozan i uzbuđen, pa je nagovorio brata Dejana da odu popiti piće prije spavanja.

- Sjeli smo u prvi kafić u centru grada i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena - rekao je Ivan. 

Raquel pokazala tetovažu na guzi koju je posvetila Rakitiću
Raquel pokazala tetovažu na guzi koju je posvetila Rakitiću

Iako ga je ona 'pristojno' odbila 30-ak puta, vezni napadač nije odustajao, a ubrzo je saznao i zašto ga odbija.

- Jednog mi je dana objasnila zašto ne želi izaći sa mnom. 'Ti si nogometaš, mogao bi se preseliti u drugu državu iduće godine. Sorry, ali ne' - ispričao je reprezentativac i dodao da je od tad počeo dulje ostajati na treninzima da ju 'uhvati navečer'.

 

🔗⚪️🌴🌊❣️ @raquel_mauri

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Nakon čak sedam mjeseci, Ivan je primio poruku od Raquel i napokon su otišli na večeru. Prvo s njezinom sestrom Irene, potom sami. 

- Bilo je teže osvojiti nju nego Ligu prvaka - našalio se reprezentativac. Vjenčali su se u tajnosti u travnju 2013., a nakon što ih je jedan španjolski fotograf snimio, njihova je fotografija bila na brojnim naslovnicama u Španjolskoj i u Hrvatskoj.

Nogometaš i Raquel s kćerkicama Altheom (4) i Adarom (2) danas živi u Barceloni, a nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji obitelj je pljenila pažnju gdje god da su se pojavili. 

Nogometni reprezentativac i Raquel nakon što su danima plovili jahtom u društvu Raqueline sestre Irene (32) i šogora Alberta, odlučili su pristati uz kopno i prošetati s kćerima.

Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete
Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete

- Moje tri lutke - komentirao je ponosni tata te se pohvalio 'svojim curama' koje su bile gotovo identično odjevene. Atraktivna Španjolka kćerima je obukla šarene suknjice nalik njezinoj.

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane