To je to što me zanima!

Zaluđeni fan: Upao u policiju i tražio pištolj da zaštiti Taylor

Pjevačica se i prošle godine borila s obožavateljem Mohammedom Jaffarom koji ju je slijedio i provalio joj u stan, pa ga je sud smjestio u psihijatrijsku ustanovu. Swift je u panici i pojačala je osiguranje oko sebe
Vidi originalni članak

Došao je dobrovoljno u policijsku postaju na ispitivanje oko drugog, nevezanog slučaja i počeo se hvaliti da je dečko pjevačice, ispričao je policajac iz New Hampshirea. Policija je odmah obavijestila Taylor Swift (28) da bude na oprezu jer je 58-godišnjak tražio i pištolj kako bi ju zaštitio. 

Obožavatelj je opsjednut Swift i pokazivao je policajcima čak i poruke koje je slao glazbenici, a oni su postali sumnjičavi kada ih je upitao kroz koliko država se može provesti sa oružjem ako za njega dobije dozvolu. 

NOVI ALBUM 'Prešišali' su ju: U2 novim albumom ‘ubili’ Taylor Swift

- Tražio nas je pištolj kako bi zaštitio pjevačicu u Africi. Nije nam bilo jasno zašto misli da će ona tamo biti - rekao je policajac. Swift će 28. svibnja u Los Angelesu početi turneju za svoj novi album 'Reputation', a imat će koncerte i u Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji te će sve završiti krajem godine u Novom Zelandu. No Afrika joj pritom nije u planu. 

Policija nije zadržala muškarca u pritvoru zbog svega što im je ispričao o Swift jer tvrde da nije zločin ako netko želi pištolj kako bi zaštitio drugu osobu. Ipak, nadležni su se potrudili kontaktirati pjevačicu i njezine suradnike kako bi ju upozorili na fana.  

'KRALJICA' NETA Taylor Swift je opet na sudu radi optužbe za 'krađu' pjesme

Ovo nije prvi put da se Amerikanka mora 'nositi' s opsjednutim obožavateljem. Prošle godine joj je u stan u New Yorku provalio Mohammed Jaffar (29) i zvao njezinog menadžera oko 60 puta u dva tjedna. Nakon toga je dobio sudsku zabranu da se približava pjevačici, ali je i to prekršio. Dolazio joj je dva dana zaredom i zvonio na vrata te ju nastavio pratiti. Policija je uhitila Jaffara, a sud ga je dao zatvoriti u psihijatrijsku ustanovu. 

Swift je u panici i povećala je broj zaštitara oko sebe, a uz nju je njezin dečko Joe Alwyn (26), britanski glumac. Par je u vezi od listopada prošle godine i zajedno su proveli i blagdane. 

- Nisam ju nikad vidio tako sretnu. Drago mi je što je nakon lošeg razdoblja napokon pronašla nekog tko ju razumije - rekao je prijatelj pjevačice Todrick Hall (32) i dodao kako joj je se vratilo samopouzdanje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.01.2018.

    nije lako bit slavan

  • Invictus_Zagreb 15.01.2018.

    ovo je pravi primjer stovatelja sotone i zla

Komentiraj...
Vidi sve komentare