To je to što me zanima!

Zaludjele ih fluorescentne boje: Šuput 'ukrala' Karleuši outfit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako ne bi ispalo da kopira Karleušu, Maja je promijenila boju jakne, dok je ostatak bio identičan Jeleninoj kombinaciji. Takva je snimila spot za novu pjesmu
Vidi originalni članak

Da su fluorescentne boje u trendu, pokazuju mnoge zvijezde koje za svoje modne kombinacije odabiru baš tu nijansu. Među njima je i folk pjevačica Jelena Karleuša (40) koja još sredinom studenog prošle godine počela 'furati' tu boju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je neonske biciklističke hlačice uskladila s majicom i jaknom u toj boji, a na sve je iskombinirala prozirne čizme. 

Upravo za takav styling odlučila se i Maja Šuput (39), ali nekoliko mjeseci kasnije. Kako ne bi ispalo da kopira Karleušu, Maja je promijenila boju jakne, dok je ostatak bio identičan Jeleninoj kombinaciji. Takva je snimila spot za novu pjesmu 'Dođi mami', a neonsku modnu kombinaciju objavila je i na Instagramu. 

Jelena je još ljetos nosila neonski kupaći kostim i lepršavu haljinu, a prošle jeseni i odijelo u toj nijansi. Sličan kupaći kostim i jaknu posjeduje i svjetska reality zvijezda i najmlađa samoostvarena milijarderka Kylie Jenner (21). Međutim, ona se na društvenim mrežama tim 'krpicama' pohvalila kasnije nego Jelena Karleuša. 

Neonskoj boji i najnovijem trendu nije odoljela ni Lidija Bačić (33) koja je za honorarni posao u Osijeku odabrala majicu dugih rukava. Toliko joj se svidjela da ju je nosila i tri dana kasnije na snimanju novog spota. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • iiiih 28.03.2019.

    A karleusa kardashianki

  • Hrskavko Praščić - Vegan 28.03.2019.

    Jelena Karleuša, žena, majka, kraljica.

  • Tetka1 28.03.2019.

    Jk i njene odjevne kombinacije ..pa ovako jedna njena prosjecna kombinacija kosta koliko i petogodisnja plata svakog od nas ako ne i vise ...mozda desetogodisnja, zato sta se tu ima raspravljati ... svidja li se ili ne o ukusima se ne raspravlja a to sto pojedinci nemaju stav i akrakter pa su blijeda kopija ...to je njihov problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare