To je to što me zanima!

Zaluđene djevojčice srušile su majku Justina Biebera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novozelandska policija jedva je kontrolirala hordu obožavateljica kanadskog pjevača. Netko mu je u posvemašnjoj gužvi srušio majku i ukrao mu šešir
Vidi originalni članak

Upravo sam stigao u Novi Zeland. Na aerodromu je bila ludnica. Nisam presretan što mi je netko ukrao šešir i srušio mi majku na pod. napisao je kanadski pjevač Justin Bieber (16) stigavši u Auckland. Poslije je otkrio da mu se majka nije ozlijedila u stampedu vrištećih djevojčica koje su ga čekale. Policija je morala otkazati potpisivanje autograma i fotografija bojeći se da bi mogli izgubiti kontrolu nad hordom tinejdžerica. Mnoge su se potom rasplakale. Prošlog tjedna otkazali su Justinov nastup u Australiji nakon prve pjesme. Navodno su se fanovi toliko naguravali da je puknuo zaštitni kordon oko pozornice. Stotinjak tinejdžera je lakše ozlijeđeno, a desetak djevojčica se onesvijestilo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • axlica 28.04.2010.

    kako mi idu na kuki sve te podivljale curice, znam o čem pričam, imam jednu doma -.-

  • Ira27 28.04.2010.

    Čekaj, čekaj jel to one vrište zbog one prćoke od metra i pokušaja šta je prošla kroz masu?! Ma dajte nemojte me mantat!

  • glas razuma_02 28.04.2010.

    i treba je srušit kad je svoje dijete dala u svijet za koji očito nije spreman...oh,well ,ali ce nosit gucci koji ce joj sin poklonit za rodendan.di je sad socijalna skrb?

Komentiraj...
Vidi sve komentare